Catalunya Diari

Tàrrega celebrarà una nova edició de la festa solidària «Posa’t la Gorra» contra el càncer infantil

El Parc de Sant Eloi repetirà com a escenari de les activitats benèfiques amb la participació del teixit associatiu

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

El Parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà el diumenge 3 de juny una nova edició de la festa solidària «Posa't la Gorra», impulsada per l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). La iniciativa benèfica, que se celebrarà a la capital de l'Urgell per segon any consecutiu, recaptarà fons per ajudar les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. Com ja és costum, es posaran a la venda unes gorres de colors dissenyades per a l'ocasió, enguany per part de la marca de moda Desigual, al preu de set euros. Aquest dijous han presentat el «Posa't la Gorra» 2018 Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Maite Montañés, presidenta de l'AFANOC; Victòria Cano, coordinadora de l'AFANOC Lleida; i Jaume Folguera, regidor de l'Àrea de Polítiques de la Ciutadania (vegeu fotografia). Durant l'acte han animat tothom a col·laborar per ampliar els recursos d'atenció de què disposa l'AFANOC.

  

L'AFANOC i l'Ajuntament de Tàrrega coorganitzen aquesta matinal solidària, que es desenvoluparà de 10.00 hores del matí a 13.00 del migdia amb esmorzar popular, tallers de manualitats, actuacions i altres activitats impartides pel teixit associatiu. A més, es durà a terme un sorteig solidari entre totes aquelles persones que hagin adquirit la gorra. Els premiats rebran un abonament familiar per accedir a les Piscines de Tàrrega i un lot de llibres sobre dones targarines. Són biografies publicades per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat en forma de conte infantil i que divulguen la trajectòria de dones rellevants de la ciutat.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

El Posa't la Gorra 2018 compta amb el suport de la Diputació de Lleida, Aigües del Segarra – Garrigues i Obra Social "la Caixa". El periodista targarí Jaume Ramon Roig, el qual forma part de l'equip de «La Transmissió d'en Puyal» a Catalunya Ràdio, s'encarregarà de presentar les propostes. Les gorres es podran adquirir el dia 3 de juny al Parc de Sant Eloi si bé ja estan a la venda en establiments col·laboradors de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari