Tàrrega celebrarà per segon any consecutiu el Dia de la Mona al càmping municipal

La capital de l'Urgell vol fidelitzar aquest costum entre la ciutadania
Imatge d'arxiu del Dia de la Mona a Tàrrega | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega proposa per segon any consecutiu de celebrar la tradició del Dia de la Mona al recinte del Càmping Municipal. El consistori repetirà aquesta acció amb la voluntat de rebre tanta o més acollida que l'any passat en la primera edició, la qual va congregar més de 300 persones. L'equipament, amb accés gratuït, obrirà les portes el 2 d'abril, Dilluns de Pasqua, a disposició de famílies i colles d'amics a partir de les 12.00 hores del migdia. D'aquesta manera, Tàrrega oferirà de nou una alternativa per menjar la Mona a cel obert sense desplaçar-se fora de la ciutat. Al mateix temps, la capital de l'Urgell vol fidelitzar aquest costum entre la ciutadania i atorgar més ús a les instal·lacions del càmping, les quals reuneixen condicions òptimes per celebrar aquest tipus d'activitats. 

La convocatòria també és oberta a visitants forans. A més, s'amplia enguany el ventall d'activitats familiars i s'incorpora una gimcana infantil i una exhibició de holi color (festa dels colors d'origen asiàtic) amb Anima'ns Grup. Aquestes novetats se sumaran als jocs infantils i animació ja presents l'any passat. Els assistents també podran fer ús de les taules de pícnic i la zona de barbacoa. Si bé l'activitat és gratuïta, es recomana reservar taula prèviament a La Botiga del Museu (carrer Major, 11) o per correu electrònic a [email protected] Les reserves ja es poden fer des d'aquest dimecres 14 de març.

 

El Càmping Municipal de Tàrrega, situat a l'avinguda de Tarragona, disposa d'una zona d'arbrada que ocupa 9.000 m2, la qual també és usada com a campus per l'lnstitut Alfons Costafreda. A més, el recinte situat vora camp obert també propicia un entorn natural adequat per aquesta celebració. Dissenyat com a allotjament durant FiraTàrrega, el Càmping Municipal ha incorporat amb el temps altres usos i és escenari habitual de la Fira del Caçador, el festival musical Paupaterres i el Cros lntercomarcal. Des de l'any 2012, l'equipament du el nom d'Espai Felip Robinat i Felip en memòria de qui fou l'impulsor de la Fira del Caçador.Comentaris

envia el comentari