Catalunya Diari

Tàrrega convoca la segona edició de la Caminada de la Dona Rural

Ruta a peu per l’entorn natural de Tàrrega amb l’ànim de fer salut, promocionar el territori i reivindicar el paper de la dona

Imatge de Tàrrega
Imatge de Tàrrega | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega convoca la segona edició de la Caminada de la Dona Rural per aquest diumenge 21 d'octubre. Es tracta d'una iniciativa que conjuga salut, promoció del territori i reivindicació del paper de les dones en el medi rural. L'activitat és oberta a tothom d'ambdós sexes que tingui ganes de passejar per l'entorn natural del municipi. Enguany la caminada discorrerà per camins propers al nucli urbà de Tàrrega. L'itinerari sortirà a les 11 del matí des de l'antic escorxador (carrer de la Solana) de la capital de l'Urgell. El recorregut tindrà nou quilòmetres amb arribada de nou a l'antic escorxador cap a les 13.00 hores del migdia, quan s'oferirà a les persones participants un refrigeri saludable i un concert amenitzat pel grup Sonotone. La rebuda prèvia de participants i la distribució de samarretes es farà ja des d'1/4 d'11 del matí.

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

 

La iniciativa és impulsada per les regidories de Promoció de la Salut, Polítiques d'Igualtat, Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles; i s'emmarca dins el Dia Internacional de la Dona Rural (15 d'octubre). La primera edició de la caminada, celebrada l'any passat als pobles d'Altet i Claravalls, se saldà amb èxit de participació, fet que ha animat el consistori a donar continuïtat a la convocatòria. La bona resposta per part de la ciutadania queda palesa pel fet que per aquest diumenge ja hi ha més d'un centenar de persones inscrites. La regidora de Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles, Mireia Caus, ha manifestat que «volem donar visibilitat així a la contribució de les dones en les àrees rurals».

 

Obren inscripcions per a la Caminada d'Artesa de Lleida

La Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3 ja ha obert inscripcions de cara a la seva sisena edició, que se celebrarà a Artesa de Lleida el diumenge 2 de desembre. Organitzada per l'Ajuntament d'Artesa de Lleida i SuperB, la jornada oferirà curses sobre cinc i deu quilòmetres, puntuables per a la Lliga Ponent, i caminades sobre aquestes mateixes distàncies, a més de curses infantils. La sortida i l'arribada estaran ubicades davant de la Pista Poliesportiva. Les caminades es posaran en marxa a les 9.30 hores, i les curses a les 10.00, d'aquesta manera es busca que els caminadors animin als corredors i així es generi més ambient.

  


Comentaris

envia el comentari