Catalunya Diari

Tàrrega fa una crida a les empreses perquè «extremin la precaució» davant la covid

Segons dades del CAP, des del passat 8 d’abril s’han confirmat 76 positius a la capital de l’Urgell

L'Ajuntament de Tàrrega ha remès aquest divendres una nota informativa al teixit empresarial de la ciutat alertant dels nombrosos casos positius de Covid-19 detectats durant la darrera setmana al municipi. Segons ha informat el CAP de Tàrrega, des del passat 8 d'abril, s'han diagnosticat a la capital de l'Urgell fins a 76 nous casos, molts dels quals corresponen a treballadors de petites i mitjanes empreses.

En aquest sentit, se sospita que la cadena de transmissió s'hagi pogut produir als llocs de feina. Per tot això, el consistori ha tramès un comunicat demanant a les empreses que extremin les mesures de prevenció contra la pandèmia als centres de treball i que posin totes les facilitats al personal sanitari per realitzar possibles cribratges i obtenir informació que ajudi a frenar la propagació de la Covid-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'alcaldessa de Tàrrega
Tàrrega fa una crida a les empreses perquè extremin la precaució davant l’augment de nous casos de Covid-19 detectats | LleidaDiari.cat

Preocupen a Tàrrega els indicadors epidemiològics

També preocupen a Tàrrega els indicadors epidemiològics. Avui divendres el risc de rebrot (iEPG) se situa en 712,94, xifra que suposa un augment de 268,75 punts en tan sols una setmana. A més, es tracta de l'índex més alt registrat a Tàrrega des del passat 8 de febrer. En paral·lel, la velocitat de propagació (Rt) es manté per sobre d'1 a Tàrrega des del passat 26 de març (avui és d'1,3).

D'altra banda, el Govern català ha decidit avui prorrogar les actuals restriccions de seguretat sanitària (inclòs el confinament comarcal) una setmana més, fins al 25 d'abril inclòs. Davant aquesta situació, l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú reitera la crida a la ciutadania a actuar amb responsabilitat i a no relaxar-se en el compliment dels protocols de seguretat sanitària.


Comentaris

envia el comentari