Catalunya Diari

Tres detinguts a Tàrrega per saltar-se el confinament

La policia de la localitat també ha posat 26 denúncies i ha efectuat 147 identificacions

Imatge d'un control de la Policia local de Tàrrega per evitar desplaçaments durant l'estat d'alarma, el dia 7 d'abril de 2020.
Imatge d'un control de la Policia local de Tàrrega per evitar desplaçaments durant l'estat d'alarma. | LleidaDiari.cat

La Policia Local de Tàrrega ha detingut tres persones per desobediència greu a l'autoritat des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma i n'ha denunciat 26 més per incomplir el confinament domiciliari. Les infraccions per incomplir les mesures de restricció de mobilitat poden ser objecte d'una sanció d'un mínim de 601 euros. Els agents de la policia local també han efectuat un total de 147 identificacions al carrer durant els últims 24 dies. El cos ha reforçat també la seva tasca social de suport a la ciutadania per fer front a la crisi del coronavirus. D'altra banda, els agents han felicitat l'aniversari a 28 veïns del municipi.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
A més de formar part del grup de coordinació de la Xarxa de voluntariat local, els agents de la Policia Local de Tàrrega han dotat amb mascaretes una cinquantena de persones d’edat avançada que circulaven sense pel carrer; han lliurat fulletons informatius als comerços, i han ajudat a distribuir material sanitari. També han divulgat la campanya 'Establiment segur' per atendre les possibles víctimes de violència masclista durant el confinament. Els efectius patrullen de dos en dos i els vehicles es desinfecten en finalitzar cada torn, mentre a la comissaria s'ha extremat la neteja tant a l'interior com a l’exterior de totes les dependències.
 
 
D'altra banda, la Policia Local de Tàrrega també s'ha afegit a la iniciativa de felicitar l'aniversari dels infants i gent gran i, fins aquest dimarts, els agents han felicitat 28 veïns del municipi. La Policia Local celebra la bona acollida que ha rebut la proposta, la qual contribueix a fer més amena l'obligació de quedar-se a casa per frenar la pandèmia. L'oferiment es fa a persones de fins a 18 anys i majors de 65 anys a més de casos especials per malaltia o altra circumstància. Els agents s’encarreguen d'anar fins a casa de la persona que fa anys i expressar la felicitació a peu de carrer amb la música d'aniversari sonant des del vehicle. També es lliura com a regal un escut del cos pertanyent a la campanya 'Pels valents' impulsada per l'Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona l'any 2018 contra el càncer infantil.

Comentaris

envia el comentari