Catalunya Diari

Tàrrega elimina les franges horàries a les piscines d'estiu a partir del dimecres 1 de juliol

La mesura també es fa extensiva a les piscines d'Altet i Claravalls

Imatge d'arxiu de les piscines de Tàrrega
La mesura també es fa extensiva a les piscines d'Altet i Claravalls | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega eliminarà les franges horàries a les piscines municipals d'estiu a partir del dimecres 1 de juliol.

La mesura respon als nous criteris de l'etapa de represa pel que fa a piscines recreatives, que ja no restringeix l'aforament en aquest tipus de recintes mentre es garanteixi la distància de seguretat entre les persones usuàries. Per tant, es podrà fer estada a les piscines de Tàrrega, Altet i Claravalls de les 10 del matí a les 8 del vespre a lliure disposició dels banyistes. Els abonaments ja retirats fins ara tampoc estaran sotmesos a les franges a partir de dimecres vinent.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El tràmit de compra d'entrades i abonaments

Val a dir, però, que el tràmit de compra d'entrades i abonaments a partir de l'1 de juliol continuarà fixat en franges horàries tot i que no s'aplicaran. Així mateix, les persones usuàries d'abonaments hauran de continuar reservant prèviament l'assistència. El consistori ha decidit no modificar el sistema informàtic cas que calgués reforçar de nou les mesures de seguretat contra la pandèmia durant les setmanes vinents.

D'altra banda, es mantindran els protocols de neteja i desinfecció de les instal·lacions tot i que sense desallotjar el recinte (com és vigent fins al 30 de juny en finalitzar cada torn). Així mateix, es continuarà prenent la temperatura de les persones usuàries mitjançant termòmetres sense contacte; es mantindrà l'obligació de desinfectar-se les mans i el calçat en accedir a les instal·lacions; i no es podran utilitzar vestidors, taquilles, gandules i fonts d'aigua. A la zona de gespa s'han delimitat circuits de pas i zones individualitzades.

Els preus s'han mantingut amb relació a l'any passat

La venda d'entrades i abonaments es fa per via telemàtica al web www.tarrega.cat/piscines (també es pot fer el tràmit mitjançant el personal de recepció). Això permet accedir a les piscines mitjançant el telèfon mòbil, sense fer ús de diners en metàl·lic. Els preus s'han mantingut amb relació a l'any passat amb entrades entre 2 i 4 euros segons l'edat a més d'abonaments individuals i familiars.

També es mantenen les tarifes reduïdes per a socis del Club Natació Tàrrega. Com a novetat, s'ofereixen preus reduïts per a persones amb discapacitat acreditada (entrada a 1 euro i abonament a 30 euros). Si requereix persona i/o monitor acompanyant, també gaudirà del mateix descompte. Els infants de fins a 3 anys poden accedir-hi de forma gratuïta. Les piscines també acullen els entrenaments d'esportistes federats del Club Natació Tàrrega i cursets de natació. La temporada de bany es prolongarà fins al 6 de setembre. A Altet i Claravalls es tancarà una setmana abans, el 30 d'agost.


Comentaris

envia el comentari