Catalunya Diari

Tàrrega enllesteix els preparatius per obrir les piscines d'estiu

La Regidoria d’Esports dóna continuïtat a la gestió de l’equipament per part del Club Natació Tàrrega

Tasques de la Brigada Municipal per deixar a punt les instal·lacions de les piscines d'estiu | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega realitza treballs de manteniment per deixar a punt les piscines municipals d'estiu de cara a l'inici de la nova temporada de bany. El recinte, situat al Parc Esportiu, reobrirà les portes aquest dissabte 10 de juny. Per això, els operaris de la Regidoria de Serveis Municipals adeqüen l'espai amb la substitució de rajoles trencades; la reposició d'elements malmesos; la revisió de filtres i maquinària; i els últims retocs a la gespa. Per la seva part, la Regidoria d'Esports dóna continuïtat al contracte de gestió de les instal·lacions per part del Club Natació Tàrrega. L'entitat es fa càrrec d'aquest servei des de l'any 2012 mitjançant un acord amb el consistori. Les altes temperatures pronosticades per aquest cap de setmana auguren una bona estrena de la temporada.

Les piscines municipals d'estiu romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 8 del vespre, fins a mitjans de setembre. Els preus de les entrades seran de dos euros i mig euros (usuaris majors de 65 anys); tres euros (usuaris de quatre a setze anys); i quatre euros (usuaris de setze a 65 anys). L'accés serà gratuït per a les persones menors de quatre anys. També es posaran a la venda abonaments individuals i familiars així com abonaments especials per als socis del Club Natació Tàrrega.

L'equipament ocupa una superfície de 7.900 metres quadrats, amb una làmina d'aigua de 1.280. També es disposa d'una àmplia zona d'aparcament amb capacitat per a 200 vehicles. Els pobles d'Altet i Claravalls, al terme municipal de Tàrrega, també disposen de piscines municipals. Ambdós recintes reobriran les seves portes el dissabte 17 de juny.


Comentaris

envia el comentari