Catalunya Diari

Tàrrega escalfa motors per 'La Vermutada' de la Festa Major

Hi haurà actuacions musicals i degustacions a la llera del riu Ondara

Imatge d'arxiu de l'anterior edició de 'La Vermutada' | LleidaDiari.cat

Els amants del vermut tenen aquest dissabte 13 de maig una cita obligada a 'La ' que organitza l'Associació Agrat per la Festa Major de Tàrrega. L'esdeveniment es va organitzar l'any passat a la llera del Reguer amb un gran èxit de públic i enguany es vol repetir aquesta experiència per començar de la millor manera possible el dissabte de Festa Major. D'aquesta manera espai escollit serà la llera del Riu Ondara, a la part més pròxima a la rotonda de Sant Martí de Maldà, i estarà decorat per a l'ocasió.

'La comptarà amb l'actuació musical del grup lleidatà SpringRiot, creat al 2012, i que combina diferents estils de pop i rock modern influenciats per grups com Muse, Coldplay, Queen, U2, Bon Jovi, My Chemical Romance i Beatles. Ells seran els encarregats d'amenitzar una trobada on el vermut serà el gran protagonista aprofitant la popularitat que torna a tenir aquesta beguda. El públic assistent podrà degustar diferents varietats de vermut, alguns d'ells de producció artesana.

Com és habitual també hi haurà el millor acompanyament possible a base de la Fòrmula targarina realitzada amb patates, fuet, formatge, olives i salsa secreta. A més, també hi haurà escopinyes i un ampli ventall de begudes per gaudir de la jornada. Els escoltes de Tàrrega col·laboraran amb aquest acte, així com la Regidoria de Cultura, que és coorganitzadora de l'esdeveniment i instal·larà en aquest espai un indret de jocs originals i sorprenents fets de fusta de la companyia Tombs Creatius dirigit per a un públic infantil.

Cartell de 'La Vermutada' | LleidaDiari.cat

 

Un altre dels moments més esperats d'aquesta Festa Major serà la celebració del popular 'CorreTossino', quan la popular bèstia delectarà tots els seus fidels passejant-se pels carrers de Tàrrega i visitant els diferents bars de la ciutat. Coorganitzat juntament amb El Rostoll, els escoltes i Guixanet, la cercavila tindrà l'acompanyament de la mítica xaranga Diga'ls-hi Inquiets i The Marxa que revolucionarà els carrers de la ciutat abans de la Nit del Tararot.

Des de l'organització es vol recordar que enguany hi haurà un regal per als 300 primers. Els preus seran de set euros (sis consumicions de birra o sangria) o deu euros (sis consumicions més entrepà de la Nit del Tararot). Els tiquets es podran passar a recollir el mateix dia del 'CorreTossino' al vermut popular a la llera del reguer o al lloc de sortida, que aquest any es situarà a la Plaça Riambau, la plaça de les lletres de Tàrrega. Finalment, cal recordar que els socis de l'Agrat han estat els responsables de votar quins grups voldrien per a la Festa Major. Doctor Prats i Oques Grasses van ser dues de les propostes amb més suport, es van traslladar a la Regidoria de Cultura i dissabte a la nit es podran veure a la Plaça de les Nacions.


Comentaris

envia el comentari