Catalunya Diari

Tàrrega habilitarà un autocine al càmping municipal durant el mes de juliol

La Regidoria de Cultura manté tota l’activitat d’estiu en noves ubicacions per garantir les mesures de seguretat sanitària

Cartell de l'anunci de l'autocine de Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega habilitarà un autocine durant el mes de juliol | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega habilitarà un autocine durant el mes de juliol. És el nou format amb què la capital de l'Urgell vol mantenir les projeccions a cel obert fent compatible l'activitat amb els protocols sanitaris.

Les sessions es traslladaran al Càmping Municipal, on els espectadors podran gaudir de les pel·lícules dins el seu vehicle particular. La Regidoria de Cultura oferirà cinc sessions d'autocine tots els dimecres de juliol, a 1/4 d'11 de la nit, amb entrada de franc. L'aforament serà limitat i no caldrà reserva prèvia. El recinte ja obrirà les portes a les 9 del vespre. Quedaran senyalitzades les places on situar els vehicles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La voluntat de donar suport al sector de l'audiovisual català

D'altra banda, la selecció de títols respon a la voluntat de donar suport al sector de l'audiovisual català. Així, quatre dels films són de producció autòctona. 'La vida sense la Sara Amat', rodada al Talladell i guanyadora d'un premi Gaudí a la millor banda sonora, obrirà el cicle l'1 de juliol. Després serà el torn de la comèdia negra '7 raons per fugir', guanyadora del premi Gaudí del públic; 'El viatge de la Marta', nominada a tres premis Gaudí; la cinta d'animació francesa 'Playmobil: la pel·lícula'; i 'La innocència', que li va valdre a Laia Marull el Premi Gaudí a la millor actriu de repartiment. Val a dir que tres de les cinc pel·lícules han estat dirigides per dones.

- Dimecres 1 de juliol: 'La vida sense la Sara Amat' de Laura Jou (drama intimista).

Dimecres 8 de juliol: '7 raons per fugir' de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras (comèdia negra).

- Dimecres 15 de juliol: 'El viatge de la Marta' (cinema social).

- Dimecres 22 de juliol: 'Playmobil: La pel·lícula' (animació).

- Dimecres 29 de juliol: 'La innocència' de Lucía Alemany (drama generacional)


Comentaris

envia el comentari