Catalunya Diari

Tàrrega homenatja Trinidad Pont Brufau, besàvia que compleix 100 anys de vida

Veïna de Sant Guim de Freixenet, és usuària de la Residència de la Gent Gran Sant Antoni des del 2014

Foto de grup amb la Trinidad al centre
Foto de grup amb la Trinidad al centre | LleidaDiari.cat

La Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha celebrat aquest dimecres un homenatge a Trinidad Pont Brufau, usuària del centre que ha complert els 100 anys de vida. Veïna de Sant Guim de Freixenet, la Trinidad és a la residència de la capital de l’Urgell des de l’any 2014. És mare de dues filles i té tres néts i un besnét. Durant l’acte, se li ha lliurat la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya acompanyada d’una carta de felicitació de Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies. A més, l’Ajuntament de Tàrrega ha entregat a la Trinidad una reproducció de la medalla de la ciutat de mans del regidor de Gent Gran, Jaume Folguera.

A l’acte s’hi ha sumat l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluch, qui ha lliurat una placa commemorativa. Envoltada dels seus familiars, la Trinidad també ha rebut les felicitacions dels companys i l’equip de la residència amb el seu director Josep Lardíez al capdavant. No hi han faltat representants del patronat de l’entitat i de l’Associació Sant Antoni d’Amics de la Residència Sant Antoni. La Trinidad, que professionalment regentà una sabateria, ha dit que es troba bé de salut i ha agraït emocionada les mostres d’afecte. Es dóna la circumstància que el seu marit ja difunt també fou longeu i assolí els 103 anys de vida.

 

Una altra centenària a la demarcació

El passat mes de maig, en aquest cas a Soses, també es va retre un senzill però emotiu homenatge a una de les veïnes del poble, Dolores Sisó Casals, amb motiu del seu centenari, que va passar envoltada de tota la seva família. La Dolores va rebre la felicitació i un ram de flors de mans de l’alcalde de Soses, Isidre Mesalles, que va estar acompanyat per la resta de regidors i que va voler felicitar-la en nom de tot el consistori i de tot el poble. Sens dubte, un bonic gest i una especial forma d'homenatjar tota una vida. Moltes felicitats a les dues!


Comentaris

envia el comentari