Catalunya Diari

Tàrrega inicia el cicle d’havaneres amb ‘Els Pescadors de l’Escala’

Al pati de l’Escola Maria-Mercè Marçal amb reserva prèvia· El grup ‘Boira’ actuarà el diumenge 7 d’agost

Imatge del cartell del cicle d'havaneres de Tàrrega
Tàrrega inicia diumenge el cicle d’havaneres amb ‘Els Pescadors de l’Escala’ | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega començarà aquest diumenge a les 20.00 hores el cicle d'havaneres amb l'actuació del popular grup 'Els Pescadors de l'Escala'. Fundat l'any 1964, és el grup més antic de l'havanera i cançó de taverna i han rebut un gran nombre de distincions com la Creu de Sant Jordi amb què van ser guardonats l'any 2014 per la Generalitat de Catalunya.

L'actuació tindrà lloc per primera vegada al pati de l'Escola Maria-Mercè Marçal, un espai ampli que permet mantenir les distàncies de seguretat i on es pot controlar l'accés d'aforament. Aquest esdeveniment s'havia celebrat tradicionalment al poble de Riudovelles però enguany, fruit de totes les mesures de seguretat que cal seguir, ja es va anunciar el canvi d'emplaçament. Tothom que hi vulgui assistir haurà de fer reserva prèvia al 973 31 07 31, [email protected] o al web www.culturatarrega.cat.

La segona actuació del cicle d'havaneres

La segona actuació del cicle d'havaneres se celebrarà al mateix espai el divendres 7 d'agost i anirà a càrrec de 'Boira'. El conegut grup de Ponent té una àmplia experiència en el sector i ha actuat en nombroses ocasions a la capital de l'Urgell. També serà necessari fer reserva prèvia per complir amb tots els protocols de seguretat establerts per la pandèmia de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari