Catalunya Diari

Tàrrega inicia una nova temporada de balls de saló

Amb música en directe per als aficionats als vals, pasdobles i altres ritmes de sempre

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ja té a punt una nova temporada de les sessions de ball dels diumenges. Com cada tardor, l'àrea de Cultura obre una programació adreçada als aficionats als balls de saló que s'amenitzarà amb música en directe per part de grups de les terres de Lleida.

Vals, pasdobles, tangos, boleros i melodies nostàlgiques ompliran de color i ritme una vintena de vetllades fins al mes vinent d'abril.

La primera cita tindrà lloc el diumenge 10 de novembre

La primera cita tindrà lloc el diumenge 10 de novembre, a les 7 de la tarda, a l'Espai MerCAT, amb l'actuació en viu de l'agrupació targarina Mediterrània. Després, fins a finals d'any, encapçalaran les sessions les formacions Còctel (17 novembre), Madison (24 novembre), Mediterrània (15 desembre), Mirada (22 desembre) i Al&Ma (29 desembre).

L'escenari habitual serà com de costum l'Espai MerCAT i el preu de l'entrada serà de 5 euros. La capital de l'Urgell brinda així una alternativa d'oci els diumenges a la tarda per als nombrosos aficionats als balls de saló. Es dona continuïtat així a una proposta lúdica i cultural que ha gaudit de força acceptació els darrers anys.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari