Catalunya Diari

Tàrrega instal·la els primers jocs adaptats i inclusius als parcs infantils

Els nous parcs estan destinats a nens i nenes amb mobilitat reduïda

Tàrrega ja compta en alguns dels seus espais públics amb els primers jocs adaptats i inclusius per a infants amb mobilitat reduïda.

El consistori ha instal·lat recentment quatre jocs giratoris als parcs infantils situats a la plaça d'Europa, la plaça de l'Hort del Barceloní, el Parc de Sant Eloi (davant el corral de les aus) i al poble de la Figuerosa. I molt aviat és previst també de posar-ne un a la plaça del Pare Carles Perelló. La compra i la instal·lació d'aquests elements de mobiliari urbà han estat adjudicades a l'empresa Happyludic Playground and Urban Equipament SL amb una inversió de 16.000 euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Primer procés de pressupostos participatius

L'acció respon al resultat del primer procés de pressupostos participatius, en el qual s'erigiren entre els projectes més votats la millora dels parcs infantils i la incorporació de jocs adaptats. El regidor de Participació, Carlos Vílchez, subratlla que «l'Ajuntament de Tàrrega treballem per fer unes àrees infantils inclusives i adaptades, com és just i com era demanda de la ciutadania a través d'un suport majoritari al procés de pressupostos participatius». En paral·lel, la capital de l'Urgell destina també 12.257 euros en l'arranjament de balancins, tobogans, gronxadors i altres peces dels parcs que pateixen desperfectes.


Comentaris

envia el comentari