Catalunya Diari

Tàrrega lamenta que Renfe deixi de vendre bitllets a finestra a l'estació

Pel consistori, la mesura minva la qualitat de servei i en aquest sentit ha denunciat la manca d'inversions a la línia Lleida-Manresa

Pla obert on es pot veure l'estació de tren de Tàrrega | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ha lamentat i expressat el seu rebuig al fet que Renfe hagi suprimit la venda de bitllets a finestra a l'estació ferroviària de municipi.

Així ho ha comunicat Renfe a l'Ajuntament, informant també que s'opta per un sistema automatitzat en què els usuaris podran adquirir els bitllets mitjançant una màquina d'autovenda instal·lada a l'estació o bé a l'interior del tren de forma directa al personal d'intervenció. Pel consistori, la mesura minva la qualitat de servei i en aquest sentit ha denunciat la manca d'inversions a la línia Lleida-Manresa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En detriment de la qualitat del servei prestat

L'Ajuntament de Tàrrega ha manifestat que la supressió de la venda de bitllets mitjançant atenció personalitzada va en detriment de la qualitat del servei prestat en un dels principals punts de la línia fèrria Lleida-Manresa. Així mateix, el consistori tem que la clausura de la finestreta derivi també en el tancament de la sala d'espera per als viatgers, tal com s'ha pogut constatar aquest dimarts. Aquests fets agreugen, segons el consistori, encara més la deficiència del servei i poden causar una degradació progressiva de l'edifici de l'estació.

Per l'Ajuntament, tot plegat suposa un altre pas enrere en la reivindicació de millores a la xarxa ferroviària de rodalia i alhora un revés a l'aposta de la capital de l'Urgell per incentivar l'ús del transport públic. De fa temps, Tàrrega reclama millores del servei de la línia ferroviària Lleida-Manresa, la qual acumula moltes deficiències. Segons el consistori, escassa inversió, retards i incidències en el servei, que desanimen la ciutadania a fer ús del tren com a alternativa de mobilitat.

El consistori targarí continuarà treballant per corregir aquesta situació

El consistori targarí continuarà treballant per corregir aquesta situació i assolir els objectius fixats en el marc de la plataforma de municipis creada recentment per l'Ajuntament de Bellpuig i a la qual se sumà la capital de l'Urgell, el passat octubre, per emprendre accions per garantir un servei de transport ferroviari d'acord amb les necessitats reals del territori.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari