Catalunya Diari

Tàrrega manté les sessions de ball dels diumenges, però adaptant-se a les noves mesures

Quatre concerts fins a l’abril a càrrec d’artistes del territori

Imatge d'arxiu de l'Orquestra Mediterrània

Tàrrega adapta les sessions de ball de diumenge al format d’audició amb aforament limitat a l’Espai MerCAT | LleidaDiari.cat

Tàrrega reprèn diumenge vinent el seu cicle de sessions de ball de saló sota un nou format a causa de la pandèmia. L'activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i l'empresa de management 3 de Tres, s'adapta a les mesures de seguretat sanitària i els balls passaran a ser audicions amb el públic assegut i mantenint la distància física.

La proposta tindrà una periodicitat mensual i se celebrarà a l'Espai MerCAT, sala que s'ajustarà als protocols contra la Covid-19. A banda de música en viu, el públic també podrà gaudir en cada vetllada d'un espectacle complementari. En el cas de la primera sessió del diumenge 31 de gener (19h), el concert de l'Orquestra Mediterranea s'acompanyarà d'una exhibició de màgia a càrrec del Mag Màrquez.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Vals, pasdobles, tangos, boleros i melodies nostàlgiques continuaran protagonitzant les tardes de diumenge

Vals, pasdobles, tangos, boleros i melodies nostàlgiques continuaran protagonitzant les tardes de diumenge a l'Espai MerCAT, ara en format concert. «La programació també forma part de la campanya 'KM Cultural' amb què la capital de l'Urgell donem suport al sector cultural del territori, molt afectat per les conseqüències de la pandèmia», explica el regidor de Cultura, Carlos Vílchez.

En aquest sentit, els grups participants en el nou cicle són formacions musicals liderades per artistes del municipi i de la comarca de l'Urgell. La programació continuarà els diumenges 21 de febrer, 28 de març i 18 d'abril, també a les 7 de la tarda (sempre que les restriccions per la pandèmia ho permetin). El preu de l'entrada es manté en 5 euros. L'aforament és limitat, no es podrà ballar, no hi haurà servei de barra i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i usar mascareta durant tota la sessió.


Comentaris

envia el comentari