Catalunya Diari

Tàrrega obre les inscripcions per als casals municipals d'estiu

Amb activitats educatives i de lleure englobades dins l’Esplai Esprai i el Casal Estiu Esport

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Tàrrega ha obert la inscripció dels casals municipals d'estiu per infants de 3 a 12 anys, també coneguts com a Esplai Esprai. Aquesta iniciativa lúdica i pedagògica, impulsada per dinamitzar les estones de vacances, es desenvoluparà del 25 de juny al 9 d'agost a les aules de l'escola Maria Mercè Marçal. La Regidoria de Joventut ha adjudicat de nou la gestió de l'Esplai Esprai a Quàlia, àrea de projectes educatius del Grup Alba. A l'Esplai Esprai s'impartiran activitats distribuïdes en dos grups: el Casalet (de 3 a 7 anys) i el Casalot (de 8 a 12 anys).

Es continuarà apostant pel lleure combinat amb la pedagogia sobre els valors d'igualtat, respecte i integració. Un equip de monitors titulats i amb experiència en l'educació impartiran una programació que du per nom 'El món dels qualis', basada també en la descoberta de l'entorn. Els horaris seran de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda, amb servei d'acollida des de les 8 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia. També s'oferirà un servei de menjador d'1 del migdia a 3 de la tarda.

Casal Estiu Esport

Paral·lelament, la Regidoria d'Esports també desenvoluparà amb Quàlia una nova edició del Casal Estiu Esport, dirigit a infants de 6 a 12 anys. Les activitats prendran com a eix els valors i la convivència que transmet la pràctica de l'esport. El Casal Estiu Esport s'impartirà del 25 de juny al 26 de juliol al Pavelló Municipal d'Esports i altres espais. 

No faltaran excursions, gimcanes i aventures. Els horaris seran de 9 del matí a 1 del migdia, amb servei d'acollida des de 2/4 de 9 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia. També s'oferirà un servei de menjador d'1 del migdia a 3 de la tarda. Les inscripcions per a l'Esplai Esprai i el Casal Estiu Esport s'allargaran fins a omplir les places disponibles. Inscripcions a: www.casals.lleurequalia.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari