Catalunya Diari

Tàrrega oferirà una sessió virtual de DJs per donar la benvinguda al 2021

Recorregut musical des dels anys 80 i fins a l'actualitat amb PD Verrizé, DJ Jordi i DJ Toni Oliver

Imatge del DJ Toni Oliver
La Regidoria de Cultura de Tàrrega oferirà una sessió virtual de DJs per donar la benvinguda al 2021 | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega proposa donar la benvinguda l'any 2021 amb una sessió musical en línia protagonitzada per DJs de la ciutat. Davant les restriccions sanitàries actuals, que impedeixen celebrar la tradicional festa de Cap d'Any a l'Espai MerCAT, la capital de l'Urgell planteja com a alternativa una vetllada a casa gaudint de grans èxits de l'actualitat i fent un repàs de cançons emblemàtiques dels anys 80, 90 i 2000.

La sessió virtual estarà disponible en streaming a partir de les 7 de la tarda del dijous 31 de desembre al canal de YouTube de la Regidoria de Cultura (Cultura Tàrrega). També s'emetrà el mateix dijous, a les 19h i a les 24h, a través de l'emissora municipal Ràdio Tàrrega (92.3 FM).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La proposta arriba sota la marca Km Cultural

La proposta arriba sota la marca Km Cultural, amb què Tàrrega dona suport als artistes del territori. Així, la sessió comptarà amb la participació de PD Verrizé, DJ Jordi i DJ Toni Oliver, i la producció de Llibert Barquets i Nouled Studio. De dues hores de durada, la sessió s'enregistrà fa uns dies en el marc singular de les mirandes del Parc de Sant Eloi, des d'on es contempla una espectacular vista de Tàrrega. El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, assenyala que «malgrat tot, volem acomiadar l'any 2020 transmetent un missatge d'optimisme de cara al futur mitjançant un recorregut actual i alhora nostàlgic per la música més popular».

Val a dir que Tàrrega ha bastit per aquestes festes un atractiu calendari d'activitats, les quals s'han ajustat als protocols sanitaris. Destaca 'Nadal XICS', un ventall de propostes familiars que enguany substitueix el Parc de Nadal. S'hi aplega una àmplia oferta lúdica, educativa i cultural distribuïda en diversos espais de la ciutat i que evita alhora les aglomeracions de públic. Organitzat per la Regidoria de Cultura, el cicle 'Nadal XICS' es desenvoluparà del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Principalment són activitats a cel obert si bé també s'integren espais tancats com el Teatre Ateneu i Cinemes Majèstic. El programa es completa amb tallers i aventures en format híbrid i virtual.

L'apartat d'exposicions

D'altra banda, el Grup de Teatre BAT reapareixerà a l'escenari del Teatre Ateneu per representar la comèdia 'Casats per amor a la pasta' en tres funcions els dies 25, 26 i 27 de desembre. L'apartat d'exposicions és un altre dels eixos culturals de Nadal a Tàrrega: la Sala Marsà exhibeix fins al 7 de gener la mostra d'escultura 'Objectes' de Jose Davila mentre que el Museu Tàrrega Urgell homenatja la galerista Alba Vilamajó amb obres d'una vintena d'artistes lleidatans agrupades sota el títol 'Clucart 2013 – 2017', fins al 31 de gener.


Comentaris

envia el comentari