Catalunya Diari

Tàrrega posa en marxa una campanya per fomentar la reactivació del teixit comercial

La iniciativa fa visible la cara humana que hi ha darrere el sector econòmic local

Imatge de la presentació de la nova campanya de promoció del comerç local de Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega posa en marxa una campanya per fomentar la reactivació del teixit comercial i empresarial | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega posa en marxa una nova campanya de dinamització del teixit comercial i empresarial del municipi, afectat pels estralls de l'actual crisi sanitària.

Sota el lema 'Aixequem Tàrrega!', es vol sensibilitzar la ciutadania per crear un vincle emocional vers el comerç de proximitat i la indústria local. La campanya, dissenyada per l'empresa de comunicació Nova Tàrrega – Segre, mostra la part més humana que hi ha darrere el sector econòmic donant protagonisme a botiguers i empresaris de la capital de l'Urgell. Així, s'ha fet una selecció representativa de tots els sectors, tant de negocis familiars centenaris com de nova implantació.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La necessitat de cuidar el comerç i les empreses de la ciutat

'Aixequem Tàrrega!' incideix, per tant, en la necessitat de cuidar el comerç i les empreses de la ciutat. Es posa en relleu que el sector necessita els targarins/es i la gent de tota l'àrea d'influència de la capital de l'Urgell per retornar la vitalitat a l'economia després del confinament. «És una campanya que encoratja a comprar productes i serveis a la nostra ciutat, contribuint a posar Tàrrega en moviment després de mesos de paralització», assenyala l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

Al seu torn, la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, destaca que «apostem per un model de consum de proximitat potenciant el compromís entre ciutadania, comerç i indústria del municipi". Per la seva part, Joan Cal, director executiu del grup Segre, detalla que 'Aixequem Tàrrega!' trasllada un missatge emocional a la gent per crear un sentiment de comunitat a través d'històries personals i quotidianes».

Garantir la protecció dels seus clients i treballadors

La campanya publicitària també posa de manifest les mesures que els establiments estan adoptant per garantir la protecció dels seus clients i treballadors. S'incideix alhora en la idea que a Tàrrega s'hi poden troben tota mena de productes, béns i serveis. El lema 'Aixequem Tàrrega!' es vol fer arribar a totes les franges d'edat i utilitza diferents formats: cartelleria, spots publicitaris, xarxes socials, anuncis en premsa escrita, falques de ràdio... 

Tindrà una durarà de 2 mesos amb impacte a tota la demarcació de Lleida, fent especial incidència a Tàrrega i a la seva àrea d'influència. El pressupost de la campanya ascendeix a 14.832 euros. Recentment, el Ple de Tàrrega aprovà de transferir part del pressupost de la Festa Major de maig (que cancel·là les activitats presencials) a l'esmentada campanya de reactivació.


Comentaris

envia el comentari