Catalunya Diari

La localitat lleidatana que prepara una Cavalcada de Reis estàtica

Melcior, Gaspar i Baltasar pronunciaran els seus discursos a través de les xarxes socials

Imatge d'arxiu dels Reis Mags de Tàrrega
Tàrrega prepara una Cavalcada de Reis estàtica a l’Espai Fassina | LleidaDiari.cat

La Comissió de la Cavalcada de Reis de BAT i l'Ajuntament de Tàrrega treballen plegats per adaptar la tradicional benvinguda dels Reis Mags d'Orient als protocols sanitaris de prevenció contra la Covid-19. Així, s'anul·la finalment el recorregut pel centre de la ciutat i s'opta per un acte estàtic a l'Espai Fassina (vora l'Estació d'Autobusos – Carrer Migdia).

Melcior, Gaspar i Baltasar instal·laran la seva comitiva en aquest indret, on rebran els infants de forma esglaonada de les 5 de la tarda a les 9 del vespre el dimarts 5 de gener. Les famílies assistents hauran de dur mascareta, usar gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat. També se senyalitzaran circuits d'entrada i sortida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Evitar aglomeracions de públic

Per a evitar aglomeracions de públic, es prega de fer una inscripció prèvia mitjançant el formulari en línia que la Regidoria de Cultura habilitarà al web www.culturatarrega.cat/reis a partir del dilluns 28 de desembre. El nou format de la Cavalcada de Reis, però, pot modificar-se segons les mesures que pugui adoptar properament el Procicat atenent a l'evolució de la pandèmia.

Així mateix, Ses Majestats adreçaran els seus discursos als nens i nenes en una al·locució virtual que s'oferirà a través de les xarxes socials de la Cavalcada de Reis, l'Ajuntament i Ràdio Tàrrega el mateix dimarts 5 de gener a partir de les 10 de la nit. A l'acte en línia també participarà l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, que en nom del municipi autoritzarà Melcior, Gaspar i Baltasar a desplaçar-se en horari nocturn per portar els regals a les cases dels infants.

D'altra banda, i com ja s'anuncià, el Patge Kassam serà a la plaça Major de Tàrrega per recollir les cartes dels nens i nenes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 5 de la tarda a 8 del vespre, amb cita prèvia al web www.culturatarrega.cat/nadalxics. En aquest sentit, les trobades amb el Patge Kassam s'emmarquen dins el cicle d'activitats "Nadal XICS" que organitza la Regidoria de Cultura per dinamitzar el calendari de festes.


Comentaris

envia el comentari