Catalunya Diari

Tàrrega programa un cicle estival d’arts escèniques del 4 al 25 de juliol

Segona edició de PÚBLIC! a Altet, La Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls

Imatge d'una obra de Mortelo & Manzini
Tàrrega programa un cicle estival d’arts escèniques del 4 al 25 de juliol | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega continua programant activitats en l'actual fase de represa. Del 4 al 25 de juliol se celebrarà la segona edició de PÚBLIC!, cicle d'arts de carrer destinat al públic familiar.

Estrenat amb èxit l'any passat, el format es manté en el calendari adaptant-lo als nous protocols de seguretat sanitària. Això vol dir que es limitarà l'aforament per garantir la distància social entre els espectadors. En aquest sentit, caldrà fer una reserva prèvia de localitats al 973 31 07 31, cultura@tarrega.cat o al web www.culturatarrega.cat. Integraran el cicle quatre espectacles de circ i teatre de text que s'escenificaran amb entrada gratuïta als pobles d'Altet, La Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls.

Les companyies seleccionades són Mortelo & Manzani, Slow Olou, Circ Los i El Celler d'Espectacles

- Dissabte 4 de juliol: MORTELO & MANZANI amb l'espectacle 'FILI BUSTERS' (circ) · A les 10 de la nit, a Altet.

- Dissabte 11 de juliol: SLOW OLOU amb l'espectacle 'ESCARGOTS' (circ) · Doble funció: a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit, a La Figuerosa.

- Dissabte 18 de juliol: CIRC LOS amb l'espectacle 'XARIVARI BLUES' (circ) · A les 10 de la nit, a Santa Maria de Montmagastrell.

- Dissabte 25 de juliol: EL CELLER D'ESPECTACLES amb l'obra teatral 'LA RAMBLA DE LES FLORISTES' · A les 10 de la nit, a Claravalls

A l'estiu no faltaran tampoc havaneres i sardanes

Altres suggeriments de la Regidoria de Cultura per als dies estivals seran un cicle d'havaneres els dies 12 de juliol i 7 d'agost amb les veus d'Els Pescadors de l'Escala i Boira respectivament. Els concerts tindran lloc per primera vegada al pati de l'Escola Maria-Mercè Marçal, escenari on tampoc faltarà el so tradicional de la sardana els dies 8 i 28 d'agost de la mà de la Cobla Tàrrega. «Amb el canvi d'ubicació podem garantir el compliment de les mesures de seguretat sanitària», destaca el regidor de Cultura, Carlos Vílchez. «Treballem així per mantenir en el calendari tota l'activitat habitual dels dies d'estiu», afegeix.


Comentaris

envia el comentari