Catalunya Diari

Tàrrega programa un nou cicle d’activitats adreçades a gent jove

És el Camp Jove de Primavera, que integra propostes de lleure i formatives amb arts plàstiques, esport i cuina

Imatge de la presentació dels actes per a joves de Tàrrega
L’Ajuntament de Tàrrega programa un nou cicle d’activitats adreçades a gent jove durant les vacances de Pasqua | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega organitza un nou cicle de tallers lúdics i formatius per a joves de 12 a 17 anys que es realitzaran durant les vacances de Pasqua. Amb aquesta iniciativa, la capital de l'Urgell proporciona alternatives de lleure per a la gent jove a partir de les inquietuds expressades per aquesta franja d'edat a través de xarxes socials i assemblees. Així, la Regidoria de Ciutadania i Educació ha programat quatre jornades d'activitats del 29 de març a l'1 d'abril englobades sota el nom de Camp Jove de Primavera, amb arts plàstiques, cuina i esports.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'una banda, s'impartiran tècniques per aprendre a pintar un mural artístic al Camp dels Escolapis els dies 29, 30 i 31 de març. De l'altra, el Restaurant Níam esdevindrà el marc de dos tallers per elaborar receptes de cuina de primavera els dies 29 i 31 de març. També es podrà gaudir de dues rutes en bicicleta per l'entorn de Tàrrega els dies 30 de març i 1 d'abril amb sortida des del Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats són d'aforament limitat amb protocols de seguretat sanitària. L'Oficina Jove de l'Urgell serà l'encarregada de gestionar les inscripcions i dinamitzar els tallers. Els tràmits ja es poden efectuar a través d'un formulari en línia. Així mateix, s'atendran consultes i dubtes per correu electrònic a [email protected] i mitjançant WhatsApp al 649 598 303.

Ja es va dur a terme el passat desembre amb molt èxit

El consistori dona continuïtat així a la programació de tallers del Camp Jove d'Hivern que es va dur a terme el passat desembre amb molt èxit de participació. Llavors es van exhaurir les places disponibles. Davant la bona resposta, s'ha optat per repetir l'experiència en el decurs de les vacances de Pasqua. "L'èxit de la convocatòria ens ha animat a continuar oferint més iniciatives similars donant resposta als suggeriments expressats pel jovent", afirma Xavier Rossell-Aparicio, regidor de Ciutadania i Educació. A més de l'Oficina Jove de l'Urgell, també hi col·labora la Direcció General de Joventut.


Comentaris

envia el comentari