Catalunya Diari

Tàrrega reformula el Carnestoltes 2021 i l'adapta a la situació de la Covid

Serà en format virtual, però si la situació ho permet, també hi haurà actes presencials

Imatge del cartell del Carnestoltes de Tàrrega
Tàrrega ja prepara la seva nova edició del Carnestoltes 2021 | LleidaDiari.cat

Com la gran majoria d'activitats d'enguany, tocarà reformular el Carnestoltes per poder-lo adaptar a les noves restriccions de la Covid. Durant els últims anys, el Carnestoltes a Tàrrega s'ha convertit en un esdeveniment amb una alta participació i des de la comissió de Carnestoltes de l'Associació Agrat s'està treballant en diferents activitats per no perdre aquesta tradició i poder mantenir viu l'esperit del carnestoltes un any més, tot i haver d'adaptar la major part de les activitats en format en línia.

Aquestes setmanes s'està dissenyant un reguitzell d'activitats per oferir un carnestoltes diferent, invertint gran part dels recursos i dedicació per reconvertir l'essència del Carnestoltes a un format virtual, però intentant, en la mesura del possible i segons com avança la situació epidemiològica a la ciutat, mantenir algunes activitats presencials.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El desplegament comunicatiu, inscripcions i la presentació del Carnestoltes es desplaça més enllà dels terminis habituals

A diferència d'anys anteriors, el desplegament comunicatiu, inscripcions i la mateixa presentació del Carnestoltes es desplaça més enllà dels terminis habituals i el programa d'activitats es desvetllarà el 4 de febrer, una setmana abans de l'activitat. Aquesta decisió rau en la necessitat de conèixer detalladament les mesures i restriccions sanitàries que restaran en vigor el cap de setmana de l'11 al 14 i, a més, de la possible ingerència de les eleccions catalanes en aquelles dates.

És per això que des de l'organització es demana seguir els canals oficials del Carnestoltes per a estar al dia de tota l'activitat - @carnavaltarrega a Facebook, Twitter i Instagram. De totes maneres, podem avançar que aquest any la quitxalla gaudirà d'un Carnestoltes Infantil inèdit, reconvertit i adaptat als temps que corren de la mà del taller d'arts escèniques de Tàrrega - CRUMA. Com a novetats importants, cal destacar la creació de La Toltes, que vol esdevenir la figura protagonista del carnaval infantil d'ara endavant.

La seva pròpia cançó, videoclip i coreografia oficial

Comptarà amb la seva pròpia cançó, videoclip i coreografia oficial que es presentarà a través de xarxes socials (@carnavaltarrega) les setmanes prèvies a l'esdeveniment . Per fer el videoclip i despertar a la Toltes, es necessària una gran implicació dels nens i nenes de la ciutat, que hauran de gravar-se i enviar vídeos fent ganyotes. Aquest contingut es recopilarà en un muntatge audiovisual que totes i tots podrem gaudir per donar la benvinguda a La Toltes.

A més a més, durant la setmana es dinamitzarà les escoles amb les tradicionals consignes diàries a través de divertits vídeos explicatius. L'últim dia lectiu de la setmana, la Toltes i els seus acompanyants, seguint totes les mesures sanitàries, faran una ruta pels patis de les escoles del municipi per tal de celebrar el carnestoltes!


Comentaris

envia el comentari