Catalunya Diari

Tàrrega registra 25 casos nous de Covid-19 en la darrera setmana

Des de les administracions es demana màxima prudència per evitar un rebrot

Sanitarios luchando contra el coronavirus en un hospital español

Tàrrega registra vint-i-cinc casos nous de Covid-19 en la darrera setmana | JCCM

Tàrrega ha registrat 25 casos nous de Covid-19 en la darrera setmana, segons dades del Centre d'Atenció Primària de Tàrrega. Aquesta xifra representa un augment respecte al nombre de positius que s'havia registrat les dues darreres setmanes. La setmana del 13 de juliol al 19 de juliol el nombre de casos nous va ser de dinou i la setmana del 20 al 26 de juliol, disset.

Des de l'Ajuntament de Tàrrega i el CAP es vol fer una crida per evitar que s'abaixi la guàrdia i augmentin els casos, tal com ha passat en altres regions properes com el Segrià o la Noguera. La Policia Local ha intensificat els últims dies els controls d'ús de mascaretes i distàncies a bars i restaurants i també es vigila que es respectin totes les mesures a la via pública per evitar un possible rebrot a la demarcació.

Campanya entre la població més jove

La setmana passada, l'Ajuntament de Tàrrega i el CAP van iniciar una campanya dirigida al públic més jove, davant de l'augment significatiu dels casos positius en les franges d'edat de 15 a 29 anys. Durant el mes de juliol es va multiplicar per més de tres la mitjana dels mesos anteriors i es va voler incidir en els joves de la població a través de la campanya Fes-ho per tu, fes-ho pels teus.

El vídeo de la campanya és el testimoni de la targarina Xènia Amenós, que va perdre la seva àvia per culpa de la Covid-19 i va enviar un missatge contundent als joves perquè «el virus no només et pot afectarà a tu, sinó que també les persones que tu estimes». La campanya ha tingut un gran èxit i s'ha convertit en viral a les xarxes socials amb més de 100.000 reproduccions en els diferents comptes que s'ha compartit d'ençà que es va publicar dilluns passat.


Comentaris

envia el comentari