Catalunya Diari

Tàrrega reobre la piscina coberta municipal amb elevada afluència d’usuaris

L’Ajuntament duu a terme una campanya promocional durant els mesos d’octubre i novembre per fomentar els abonaments

L’Ajuntament de Tàrrega ha reobert aquest divendres 1 d’octubre la piscina coberta municipal, un cop enllestides les obres de millora realitzades a les instal·lacions. Els treballs han resolt les deficiències que patia l’edifici i alhora han permès adaptar-lo als protocols sanitaris anti-Covid. 
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La capital de l’Urgellposa així en servei un equipament segur i de primer nivell, culminant un projecte que ha suposat una inversió total de 453.686 euros. S’han posat de nou en servei les dues piscines de l’espai, que sumen una làmina d’aigua de 500 metres quadrats, i la sala fitness.
 

També és previst que s’hi imparteixin molt aviat cursets de natació i un ampli ventall d’activitats dirigides. Les instal·lacions s’han posat al dia amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la renovació integral dels sistemes de ventilació i climatització. De la mateixa manera, s’han dut a terme tasques de reparació als vestidors, on s’han instal·lat noves mampares. Les obres de millora a la piscina coberta han rebut una subvenció de 152.478 euros concedida per laDiputació de Lleida, la qual ha ajudat a finançar l’adquisició de la deshumectadora.

Tàrrega reobre la piscina coberta municipal amb elevada afluència d’usuaris
Tàrrega reobre la piscina coberta municipal amb elevada afluència d’usuaris | LleidaDiari.cat

L'equipament ja obre les portes

L’equipament obre portes després que dilluns 27 de setembre el consistori posés en marxa una campanya promocional per fomentar l’ús de la piscina oferint modalitats d’abonament amb descomptes especials que preveuen, per exemple, matrícula gratuïta i bonificacions de fins al 75% de les quotes d’octubre i novembre. Des d’aleshores les instal·lacions de la piscina coberta han registrat una elevada afluència.

S'ha tingut molt bona resposta amb els abonaments individuals per adults, les tarifes pensades per a majors de 65 anys, persones joves i abonaments per a parelles i famílies; així com el mensual de 7,50 € que serveix per a cada cap de setmana.

Obert de dilluns a diumenge

La piscina coberta municipal deTàrrega reprèn l’activitat en horari de 7 del matí a 2/4 d’11 de la nit de dilluns a divendres; de 8 del matí a 3 de la tarda els dissabtes (a partir del mes de novembre també de 4 a 7 de la tarda); i de 9 del matí a 2 del migdia els diumenges (altres festius, tancat).
 

Per tal de garantir que no s’excedeixi l’aforament màxim (fixat en 135 persones), s’habilitarà un sistema de control d’accés mitjançant cita prèvia per franges horàries. La reobertura de l’equipament referma l’aposta de Tàrrega per afavorir la pràctica de l’esport i fomentar els hàbits saludables. Els abonaments es poden adquirir al web www.tarrega.cat/piscines


Comentaris

envia el comentari