Catalunya Diari

Tàrrega reprèn el servei del bus en els seus horaris i rutes habituals

S'aplicaran mesures de seguretat amb limitació del 50% d'ocupació, ús obligatori de mascareta i distanciament social excepte per a persones convivents

Imatge d'un bus urbà de Tàrrega
Tàrrega reprèn demà dilluns el servei del bus urbà municipal en els seus horaris i rutes habituals | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega reprèn a partir d'aquest dilluns 1 de juny el servei del bus urbà municipal en els seus horaris i rutes habituals.

La capital de l'Urgell recupera així aquest mitjà de transport públic que quedà suspès a causa de les mesures de confinament i la davallada de persones usuàries. El consistori restablirà el servei aplicant les mesures de seguretat fixades per les autoritats sanitàries. Així, l'ocupació del vehicle no podrà superar el 50% de la seva capacitat i serà obligatori l'ús de mascareta.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La Policia Local proveirà mascaretes a l'empresa concessionària

En aquest sentit, la Policia Local proveirà mascaretes a l'empresa concessionària del bus per dotar totes les persones usuàries d'aquest material d'autoprotecció, en cas que no en disposin, quan pugin al vehicle. A més, els passatgers hauran de mantenir el distanciament social a excepció que es tracti de persones que convisquin al mateix domicili.

El bus urbà de Tàrrega recuperarà els seus trajectes habituals i circularà de dilluns a divendres, de 8 h a 13:30 h i de 14:30 h a 19:30 h amb sortida des del barri del Sol Ixent, efectuant un total de 30 parades arreu de la ciutat (amb una freqüència de pas d'una hora). A partir de demà també s'efectuarà altre cop el servei extraordinari de les 7:30 h amb arribada al CAP. En paral·lel, es continuarà realitzant l'itinerari d'anada i tornada als pobles del terme que s'ofereix els dilluns i els divendres, un servei que no s'ha vist cancel·lat.


Comentaris

envia el comentari