Catalunya Diari

Tàrrega serà seu per primera vegada del Circuit Nacional de Tenis en la categoria absolut masculí

La gran final es disputarà el diumenge 20 de maig

Tàrrega esdevindrà els dies vinents un punt d'atracció per als aficionats al tenis. La ciutat celebrarà del 12 al 20 de maig la tercera edició de l'Open Ciutat de Tàrrega Semat 2018, cita esportiva que concentrarà destacats tenistes del país en la categoria absolut masculí. La trobada s'emmarcarà per primera vegada dins el calendari oficial del Circuit Nacional de Tenis (anomenat IBP Uniuso Tenis Series), prova patrocinada per la Real Federació Espanyola de Tenis (RFET) en conveni amb la fundació benèfica Blanco París. El Club Tenis Tàrrega exercirà d'entitat amfitriona. La competició s'englobarà dins el circuit de 32 torneigs Open repartits per l'Estat i les instal·lacions del Club Tenis Tàrrega esdevindran un dels dos únics escenaris de tot el territori català. La fase prèvia de classificació se celebrarà del 12 al 14 de maig. 

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Pel que fa a la fase final del torneig, es disputaran partits a partir del dimarts 15 de maig. La gran final se celebrarà el diumenge 20 de maig a les 12.00 hores del migdia. Es preveu que el torneig compti amb la participació d'un elevat nombre de tenistes classificats al top 100 del rànquing de la RFET. El campió rebrà un premi de 1.000 euros. El circuit nacional tindrà a més un vessant solidari, ja que farà un donatiu econòmic destinat a la compra d'aliments en benefici de Càritas de Tàrrega. L'entrada al recinte serà gratuïta al llarg de totes les jornades excepte en la gran final del 20 de maig (accés exclusiu per a socis o bé presentant invitació que facilitarà l'organització).

El 3r Open Ciutat de Tàrrega compta amb el suport de la Regidoria d'Esports, la Federació Catalana de Tenis, la RFET, la Secretaria General d'Esports de la Generalitat de Catalunya i l'empresa Oficina Semat Data. El regidor d'Esports, Jaume Folguera, ha visitat les instal·lacions del Club Tenis Tàrrega i ha expressat el ple suport del consistori perquè aquesta rellevant cita esdevingui tot un èxit. També ha felicitat l'entitat per l'èxit en l'organització de les dues edicions precedents de l'Open, fet que ha contribuït a la seva inclusió dins el Circuit Nacional de Tenis.


Comentaris

envia el comentari