Catalunya Diari

Tàrrega tindrà a l'octubre un festival de l’humor organitzat per Agrat

El plat fort del certamen tindrà lloc el dissabte 12 a les 22.30h amb 'La nit dels monòlegs'

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Tàrrega comptarà a partir del mes d'octubre amb el primer festival de l'humor que es realitza a les terres de Ponent. Sota el nom de 'Lo Memefest - Festival de l'Humor de Ponent', l'esdeveniment estarà organitzat per l'Assosicació Agrat i comptarà amb un ampli ventall d'activitats i temàtiques relacionades amb el món de l'humor durant 3 dies, del dijous 10 d'octubre fins al dissabte 12.

El plat fort del certamen tindrà lloc el dissabte 12 a les 22.30h amb 'La nit dels monòlegs', on hi haurà l'actuació de sis monologuistes referents de l'Stand Up Comedy català coneguts per les seves aparicions en mitjans de comunicació com TV3, RAC1, Catalunya Ràdio o en espais de comèdia com teatres o sales de comèdia d'arreu del territori.

També hi haurà moltes més activitats relacionades amb el món de l'humor

El format Stand Up va començar als Estats Units i ara ha aribat amb força a les nostres terres en aquesta modalitat de monòlegs basada en actuacions breus, d'uns 10-15 minuts de durada, amb un ritme frenètic i un humor irònic i punyent. A més, també hi haurà moltes més activitats relacionades amb el món de l'humor com la projecció als Cinemes Majèstic de la pel·lícula 'La vida de Brian', un referent del sector i que enguany es compleixen 40 anys de la seva estrena. 

La programació de la primera edició de 'Lo Memefest - Festival de l'Humor de Ponent' comptarà també amb Improshows, tallers teatrals, exposicions, concursos, tertúlies sobre els límits de l'humor i moltes novetats que s'aniran anunciant en els pròxims dies a les xarxes socials i al web www.lomemefest.cat.

Les entrades per al festival es posaran a la venda el dilluns 16 de setembre i també hi haurà la possibilitat d'esdevenir mecenes del festival per donar suport a aquesta iniciativa que ha sorgit d'Agrat i que compta amb el suport de diverses entitats, comerços de la ciutat i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari