Catalunya Diari

Tàrrega treu a concurs l’explotació de barres de bar públiques durant les festes

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dijous 12 de març

Imatge d'arxiu de la festa de Tàrrega
Contracte vigent durant un any amb possibilitat de pròrroga | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ha tret a concurs la concessió de barres de bar - cafeteria en espais de domini públic durant la celebració de fires i festes locals.

L'empresa adjudicatària rebrà una llicència que permetrà l'explotació temporal de l'establiment de bar- cafeteria situat a l'Espai MerCAT així com de barres a la plaça de les Nacions sense Estat i en altres emplaçaments on s'organitzin els actes esmentats a la licitació. En concret són el Carnestoltes, la Festa Major, Sant Joan, Correllengua, els concerts del cicle Tàrrega Sona, el Parc de Nadal, Cap d'Any, McTrepat, FiraCóc, Fira del Medi Ambient i Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El contracte tindrà una durada d'un any

El contracte tindrà una durada d'un any amb possibilitat de pròrroga fins a un màxim de tres anualitats més. El pressupost base de licitació és de 6.050 euros (IVA inclòs). El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el dijous 12 de març.

Tàrrega aprova el projecte de reparació de les cobertes de 3 naus del Museu Trepat

L'Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquesta setmana en Junta de Govern Local el projecte d'obres per rehabilitar les cobertes de les naus 14, 15 i 16 del Museu Trepat. És un vistiplau administratiu definitiu després que no s'hagi presentat cap al·legació durant el període d'exposició pública.

L'acció suposa un nou pas endavant en la conservació del conjunt arquitectònic industrial de l'antiga fàbrica J. Trepat, museïtzada pel consistori. Es tracta d'una reparació per reforçar i consolidar les teulades de les naus evitant així la seva degradació i garantint els seus usos com a equipament museístic.

El pressupost de contracta ascendeix a 114.705 euros (IVA inclòs), amb finançament del programa europeu FEDER (50%), Diputació de Lleida (25%) i Ajuntament de Tàrrega (25%). Ara, la Regidoria d'Urbanisme posarà fil a l'agulla per iniciar l'expedient de licitació d'obres.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari