Catalunya Diari

Tàrrega promou visites per divulgar entre els infants la flora i la fauna del riu Ondara

Activitat de sensibilització ecològica en el marc del cicle familiar 'Nadal XICS' impulsat per la Regidoria de Cultura

Imatge de la visita a la llera del riu Ondara
Tàrrega promou visites guiades per divulgar entre els infants la flora i la fauna del riu Ondara | LleidaDiari.cat

Entre les activitats familiars programades durant aquestes festes per l'Ajuntament de Tàrrega, s'ofereix la possibilitat de descobrir la flora i la fauna presents a la ribera del riu Ondara.

És una proposta de conscienciació ecològica que forma part del cicle 'Nadal XICS', nou format del Parc de Nadal adaptat a les mesures de seguretat sanitària. Així, la Regidoria de Cultura ofereix visites guiades en grups reduïts i reserva prèvia, convocades cada dia a les 12 del migdia fins al 4 de gener (excepte el 31 de desembre i l'1 de gener). Durant el recorregut, es donen detalls sobre la rica biodiversitat que s'amaga a la llera de l'Ondara al seu pas pel nucli urbà de Tàrrega.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Inclou altres activitats de sensibilització vers la sostenibilitat i el medi ambient

'Nadal XICS' inclou altres activitats de sensibilització vers la sostenibilitat i el medi ambient. És el cas, per exemple, del taller virtual que imparteix diàriament l'artista Mireia Gonzàlez per promoure el reciclatge i la reutilització. El resultat es fa palès mitjançant una instal·lació creativa titulada 'La senyora PlataneRRR' que ja es pot visitar a la plaça del Carme. En aquest cèntric indret, alguns dels arbres es personifiquen mitjançant una ornamentació feta de material reciclat per part dels infants que participen en el taller.


Comentaris

envia el comentari