Catalunya Diari

Tavascan celebra l'arribada de la lluna plena amb una excursió al Corbiu

Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives

Durant tota la temporada de neu, l'estació d'alta muntanya de Tavascan (al Pallars Sobirà) organitza diverses activitats complementàries.

 

En aquest sentit, el dissabte, 8 de febrer, tindrà lloc una trobada a la lluna plena que consistirà en una pujada al popular i espectacular mirador del Corbiu amb raquetes, esquí de fons, esquí de muntanya, splitboard o telemark. Per tant, cadascú podrà triar l'opció que prefereixi per a realitzar aquesta pujada conjunta.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Un concert de la coneguda Gemma Abrié

L'acció es complementarà amb un concert de la coneguda Gemma Abrié, una de les artistes més prestigioses en l'àmbit català i amb un fort lligam amb el municipi. A més, també tindrà lloc un sopar popular amb una cassola de tros com a plat principal. L'estació de Tavascan està situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, just a l'epicentre del Parc Natural de L'Alt Pirineu.

 

La vall de Tavascan és un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d'aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d'esquí, el refugi, camp d'arves, etc., així com els circuits inclusius.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari