Catalunya Diari

Tavascan obre les pistes d'esquí alpí

L’estació ha activitat tots els protocols de seguretat sanitària en la lluita contra la pandèmia per la Covid 19

El passat dilluns ja van entrar en funcionament tots els circuits de nòrdic, la cinta de debutants i els usos recreatius
Tavascan obre les pistes d'alpí | LleidaDiari.cat

L'estació d'esquí de Tavascan ha obert aquest dijous completament totes les seves instal·lacions. Dilluns passat es van posar en funcionament tots els circuits de nòrdic, la cinta de debutants i els usos recreatius de l'estació, i a partir d'avui, també s'han posat al servei dels usuaris les pistes d'esquí alpí.

D'aquesta manera, Tavascan té tots els seus equipaments i circuits de neu disponibles. A més, tots els protocols s'han adaptat especialment per garantir la seguretat necessària arran de la pandèmia sanitària.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural

L'estació de Tavascan està situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, just a l'epicentre del Parc Natural de L'Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d'aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d'esquí, el refugi, camp d'arves, etc., així com els nous circuits inclusius. Sens dubte l'obertura de les pistes d'esquí de Catalunya són una bona notícia després dels dies d'incertesa creats per les restriccions imposades pel Govern arran de la pandèmia de la Covid.


Comentaris

envia el comentari