Catalunya Diari

El Teatre Ateneu de Tàrrega reprèn els concerts en viu el divendres 16

La Regidoria de Cultura posa a la venda les últimes localitats disponibles

Imatge d'El Petit de Cal Eril i Ferran Palau
El Teatre Ateneu de Tàrrega reprèn els concerts en viu el divendres 16 d’octubre amb El Petit de Cal Eril i Ferran Palau | LleidaDiari.cat

Després de reprendre amb èxit les activitats d'arts escèniques, el Teatre Ateneu de Tàrrega es prepara per tornar a acollir concerts en viu amb les mesures de seguretat sanitària. La Regidoria de Cultura oferirà en aquest espai el divendres 16 d'octubre (9 vespre) un doble concert dels cantautors El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, cita prevista inicialment per al passat 13 de març i que fou ajornada a causa de la pandèmia.

Com ja es fa a l'actual Temporada de Teatre (que alçà el teló el 25 de setembre), l'aforament de la sala es reduirà al 50% (270 butaques) vetllant per la distància social i serà obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic. A més, no es distribuiran programes de mà i l'espai es desinfectarà abans i després del concert.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les entrades del Tàrrega Sona 2020 són igualment vàlides

Les entrades venudes el passat mes de març dins el cicle Tàrrega Sona 2020 són igualment vàlides per al concert del dia vinent 16 però la redistribució de butaques no permet mantenir la mateixa numeració. Així, s'ha optat per tornar a assignar els seients segons l'ordre d'arribada del públic. D'altra banda, s'han posat a la venda les últimes localitats encara disponibles (www.culturatarrega.cat – La Botiga del Museu (Carrer Major, 11) – Taquilles del Teatre Ateneu des d'una hora abans del concert).

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, assenyala que «Tàrrega continua apostant pel sector de les arts escèniques, la música i els espectacles vetllant alhora pels protocols de seguretat». L'edil anima a participar a les diverses activitats reiterant el missatge que «la cultura és segura». Val a dir que la capital de l'Urgell programà diversos concerts en espais oberts durant l'estiu per donar suport als artistes de casa en l'etapa de represa. «Potenciem la vocació de servei públic que ara, més que mai, desenvolupa la cultura», afirma Carlos Vílchez.

El Petit de Cal Eril

El Petit de Cal Eril (àlies artístic del lleidatà Joan Pons) i el barceloní Ferran Palau desgranaran per separat les cançons dels seus nous treballs, 'Energia fosca' i 'Kevin' respectivament. A més d'una bona amistat, ambdós creadors coincideixen en conceptes musicals, fet que els ha animat a emprendre una gira conjunta tot i tractar-se de projectes independents. El doble programa aproparà al públic una singular mostra de pop-rock avantguardista que fuig dels llocs comuns i que captiva per la seva originalitat. La vetllada barrejarà so alternatiu, cançó d'autor, folk i soul forjant allò que ells mateixos defineixen com a pop metafísic.

A 'Energia fosca', el seu setè treball, El Petit de Cal Eril alterna moments de màxima luminància amb atmosferes inquietants. El compositor de Guissona vira cap a un so més cru sense renunciar a l'experimentació. D'altra banda, Ferran Palau, antic membre del grup Anímic, exhibeix a 'Kevin' un vessant més melòdic i pausat. És el seu quart àlbum com a solista, que el consolida com un dels valors sòlids de l'escena musical catalana. Preu: 10 euros · Menors de 18 anys: 5 euros · 15% descompte amb Carnet Tàrrega Cultura · 20% descompte per aturats, discapacitats, majors de 65 anys, Carnet Jove i TRESC.


Comentaris

envia el comentari