Catalunya Diari

El televisiu Quim Masferrer serà el protagonista de la festa major de Soses

Se celebrarà del 5 al 9 de setembre i també inclourà la Festa de les Cassoles, el Mega Tobogan Urbà, Humor Amarillo Xtreme Time i el Holy Festival Dolly

Cartell de la festa major
Cartell de la festa major | LleidaDiari.cat

Soses ja té a punt tots els detalls per celebrar la Festa Major de Sant Llorenç, que tindrà lloc del 5 al 9 de setembre i en què destaca l’espectacle «Bona Gent», de Quim Masferrer. La música i els espectacles de tota mena són els protagonistes de la programació d’enguany, amb activitats per a tots els públics. Els actes començaran al matí del dimecres 5, dia del patró, amb la processó i la Missa en honor a Sant Llorenç, cantada per la Coral Clamor de Soses, a la que seguiran una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i un vermut popular. A la tarda hi haurà un concert i ball amb l’Orquestra Selvatana, formació que també amenitzarà el ball de nit.

Dijous 6 oferirà inflables i tota mena de jocs i atraccions a les piscines, el concurs de pesca, una cercavila infantil amb Fantasia, i a la nit, l’espectacle «Bona Gent», del televisiu Quim Masferrer («El Foraster» de TV3), per acabar la festa amb la Batucada Sambala fins a la zona de les Penyes. Passant a divendres 7, pel matí hi ha programada la 12a Pedalada Popular, el campionat de tir a la carabina i el Taller de cuina infantil La Xarranca, que seguirà durant la tarda. També a la tarda hi ha prevista la festa Humor Amarillo Xtreme Time. La música arribarà al vespre i a la nit amb l’Orquestra Nueva Etapa i ja de matinada amb el Grup Virus.

Imatge de la festa Holi del 2017
Imatge de la festa Holi del 2017 | LleidaDiari.cat

 

Dissabte 8 oferirà, a primera hora, un recorregut de caça amb esmorzar popular organitzat per l’Associació Lo Perdigó, i a mig matí, un Mega Tobogan Urbà, una atracció que a la tarda seguirà activa. També a la tarda es podrà veure l’espectacle de màgia ‘Martingales’, amb Jordi Quimera, i el partit de futbol Soses-Alpicat. L’Orquestra La Pasarela oferirà els balls de tarda i nit, i donarà pas, ja de matinada, al grup de versions Hey Pachucos.

Imatge de la festa major del 2017
Imatge de la festa major del 2017 | LleidaDiari.cat

 

La Festa Major acabarà diumenge 9 amb un dels actes més esperats i multitudinaris, la Festa de les Cassoles, que es farà al carrer Major i que estarà amenitzada per laxaranga Los Metralleta. En acabar, es farà el Holy Festival Dolly. El fi de festa musical el posarà l’Orquestra Juniors amb els balls de tarda i nit, als que seguirà un castell de focs amb la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. La Festa Major encara viurà, però, un darrer acte emmarcat dins la Diada Nacional de Catalunya, que inclourà l’actuació de La Tieta Clara i rom cremat per a tothom.


Comentaris

envia el comentari