Catalunya Diari

La temporada de bany de Cubells inicia amb unes piscines totalment renovades

El consistori manté el preu dels abonaments dels altres anys, que ja es poden aconseguir a l'Ajuntament

Les piscines municipals de Cubells van obrir de nou les seves portes després d'una reforma integral. Una remodelació que s'ha dut a terme durant la primavera i l'hivern i ha consistit a millorar l'entorn, canviar l'enrajolat de les dues piscines i incorporar el sistema d'aigua desbordant.

Aquesta temporada, el consistori municipal ha decidit mantenir els preus dels anys anteriors. D'aquesta manera, l'abonament infantil és de 25 euros, i l'abonament per als adults, de 37 euros. Si es vol l'entrada per un únic dia, el cost és de 2 euros per als infants i de 3 euros per als adults.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les persones interessades a fer-se l'abonament, cal que s'adrecin a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

Imatge de les piscines municipals de Cubells
La temporada de bany de Cubells inicia amb unes piscines totalment renovades | LleidaDiari.cat

La necessitat de la reforma d'aquest espai

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cubells, Jaume Cuñat, ha destacat la necessitat de la reforma d'aquest espai: «la piscina de Cubells és una de les primeres que hi va haver a la demarcació de Lleida i la seva construcció té més de 60 anys». Les piscines de Cubells, que disposen de servei de bar, obriran fins a l'11 de setembre, en horari d'11.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores.


Comentaris

envia el comentari