Catalunya Diari

La temporada d'esquí al Pirineu de Lleida arrenca amb «bones perspectives»

Aquesta temporada s'han invertit vint milions d'euros i s'ha apostat per ser més «sostenibles»

Imatge de les obres del nou telecadira de La Roca a l'estació d'esquí d'Espot
Imatge de les obres del nou telecadira de La Roca a l'estació d'esquí d'Espot | LleidaDiari.cat

La nova temporada d'esquí al Pirineu de Lleida es presenta amb unes expectatives molt bones gràcies a les nevades intenses d'aquest mes de novembre, després d'una «nefasta» temporada l'any passat.

Ho han assegurat els responsables de les onze estacions lleidatanes aquest dimarts en la presentació de la nova temporada a la Diputació de Lleida. Les nevades han permès d'una banda avançar l'inici de la campanya a les estacions d'esquí nòrdic del Pirineu de Lleida i al complex de Baqueira Beret. 

S'han invertit 20 milions d'euros

La resta ho faran a partir d'aquest cap de setmana amb la seguretat que totes estaran en ple funcionament de cara al pont de la Constitució. Aquesta temporada s'han invertit vint milions d'euros i s'ha apostat per ser més «sostenibles». L'objectiu és superar els 1.350.000 forfets venuts i aconseguir el millor resultat dels darrers tretze anys.

Responsables de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme i les estacions d'esquí lleidatanes, en la presentació de la nova temporada a la Diputació
Responsables de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme i les estacions d'esquí lleidatanes, en la presentació de la nova temporada a la Diputació | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari