Catalunya Diari

El Bus de la Neu es posa en marxa pel Pont de la Puríssima

La temporada passada va registrar un volum de 1.516 usuaris i 446 escolars

El Bus de la Neu s’iniciarà el proper cap de setmana coincidint amb el Pont de la Puríssima i oferirà el servei de transport regular a les pistes d’esquí de Boi Taüll durant els caps de setmana i alguns festius de la temporada. També cobrirà el servei de transport escolar en programes com la Setmana Blanca o Esport Blanc Escolar. El president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, ha comentat que el Bus de la Neu és un transport consolidat amb 15 anys de servei, que dona solució a la manca de transport públic intern dins la comarca. Segons dades de la temporada passada, el Bus de la Neu va registrar un volum de 1.516 usuaris i 446 escolars.

El calendari de trajectes s’ha ajustat als dies de major afluència de persones, donant d’aquesta manera una resposta directa a la necessitat de transport que es genera els caps de setmana i durant els principals períodes de vacances (pont de la Puríssima, vacances de Nadal i Setmana Santa). 

El Bus de la Neu té un cost de 25.000 euros, finançats a través del conveni amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat per a l'aplicació del Pla de serveis de transport de viatgers. Quant al cost del trajecte simple (d’anada o tornada ) és d'1 euro, o de 10 euros per l’abonament de 10 viatges, que es pot comprar al mateix bus. 


Comentaris

envia el comentari