Catalunya Diari

La temporada de ràfting i esports aquàtics al Pallars finalitza divendres amb xifres del 85% d'ocupació

La davallada del turisme estranger ha fet que enguany no s'hagin assolit xifres rècord

El Pallars Sobirà tancarà oficialment la temporada de ràfting i altres esports aquàtics el pròxim 15 d'octubre, quan finalitza el conveni amb Endesa que garanteix un cabal d'aigua intens i estable al riu Noguera Pallaresa per la pràctica d'aquests esports.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Florido Dolcet, president de l'Associació d'empreses d'esports d'aventura, ha valorat molt positivament les xifres aconseguides. 

Pla general d'una barca de ràfting al riu Noguera Pallaresa, el 4 d'abril del 2021.
La temporada de ràfting i esports aquàtics al Pallars finalitza divendres amb xifres del 85% d'ocupació | LleidaDiari.cat

Bones previsions per la propera temporada

Durant molts dies d'estiu les empreses de ràfting van arribar al 100% de reserves i la resta de dies s'han situat entre el 80 i el 85%. Si la pandèmia no hagués afectat al turisme estranger, aquest any hauria estat un dels millors assolint xifres rècord, ha remarcat Dolcet. Ara, els esports d'aigua s'aturen fins a la temporada vinent.
 

Quan tot just acaba de finalitzar la temporada de ràfting i esports d'aventura, les previsions de cara a la de l'any que ve són molt bones ja que el turisme estranger ja està reservant per aquelles dates poder fer les activitats que aquest any s'han quedat sense poder gaudir per les restriccions covid. 


Comentaris

envia el comentari