Catalunya Diari

La tercera entrega del Singul-Art d'Alpicat, es trasllada a la plaça de l’Església

S’oferiran dos representacions, a les 21.30 i a les 22.00 hores, totes dues amb entrada gratuïta

Imatge del cartell Singul-Art d'Alpicat
La tercera entrega del Singul-Art, amb Puppae Company i l’espectacle ‘Otto’, es trasllada a la plaça de l’Església | LleidaDiari.cat

Finalment, i per raons de seguretat, la tercera entrega del cicle Singul-Art d'Alpicat, que oferirà la Puppae Company, amb l'espectacle 'Otto', es durà a terme divendres 17 de juliol a la plaça de l'Església, amb aforament reduït, però amb dues passes, un a les 21.30 i un altre a les 22.30 hores.

D'aquesta manera, es podrà donar cabuda a un major nombre de públic, seguint totes les indicacions de seguretat recomanades per les autoritats. Cal recordar que, inicialment, l'espectacle s'havia de representar a l'interior de l'església.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un espectacle de teatre de titelles de 20 minuts adreçat a tots els públics

'Otto' és un espectacle de teatre de titelles de 20 minuts adreçat a tots els públics, on la manipulació, la música en directe i l'entorn ens duran a un imaginari del qual no en voldrem sortir. Un magnífic espectacle de titelles per a adults i petits, on tots s'hi trobaran molt còmodes. Les entrades gratuïtes es poden aconseguir mitjançant el correu electrònic [email protected] i el telèfon 973 73 79 98.


Comentaris

envia el comentari