Catalunya Diari

Torna a augmentar el risc de rebrot per coronavirus a la Seu d'Urgell

Comença el cribratge massiu a la Seu adreçada a treballadors de l'hostaleria que fins ara no s'han sotmès a la prova

Imatge d'una professional sanitària durant el cribratge massiu de Reus
Segueixen augmentant els casos a la Seu d'Urgell | Laia Solanellas

La Seu d'Urgell suma nou positius més per coronavirus (82 en total) i torna a augmentar el risc de rebrot passant dels 729 punts d'aquest dimarts, als 793 de dimecres.

Segons han informat des de l'ajuntament, en les últimes hores també han ingressat dues persones més per Covid a la Fundació Sant Hospital de la Seu, tot i que s'ha pogut donar una nova alta. En aquest sentit, en termes globals a la capital de l'Alt Urgell hi ha a hores d'ara a 5 persones ingressades per coronavirus i 77 positius i 482 contactes estrets de positius o pendents de prova en aïllament domiciliari.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Comença el cribratge massiu a la Seu adreçada a treballadors de l'hostaleria

Sobre la Taxa de Reproducció de virus, la ciutat ha aconseguit baixar d'1,76 de dimarts a 1,60 i, encara que la tendència segueix sent elevada en estar per sobre d'1, des del consistori recorden que es va arribar a aconseguir una taxa de 3,82. Cal destacar que aquest dimecres comença el cribratge massiu a la Seu adreçada a treballadors de l'hostaleria que fins ara no s'han sotmès a la prova i, malgrat que és voluntària, des de l'ajuntament asseguren que «és molt recomanable per poder identificar persones asimptomàtiques, controlar la situació i tornar a l'estabilitat».

Alcarràs és una altra de les poblacions lleidatanes en què aquest dimecres es duran a terme desenes de proves PCR per a la detecció de la Covid-19. En aquest cas, es realitzaran durant tot el dia a l'àrea sanitària mòbil que s'ha instal·lat a la banda del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la localitat de Segrià. Finalment, Balaguer i Tàrrega han decidit suspendre totes les activitats culturals amb més de 10 persones durant els quinze dies vinents a causa de les xifres creixents actuals de nous contagis.


Comentaris

envia el comentari