Catalunya Diari

Tornen els cursets de natació escolar a la piscina coberta de Cervera

L'activitat es realitza per grups bombolla escolars i seguint tots els protocols i les normes de seguretat marcades

Imatge d'un curset de natació
Cursets de natació escolar a la piscina coberta de Cervera | LleidaDiari.cat

El programa de natació escolar a Cervera ha començat de nou aquesta setmana un cop aixecada la restricció d'acomplir activitats grupals en piscines cobertes.

L'activitat, dirigida a tots els centres escolars de primària de la ciutat, vol garantir uns coneixements mínims de natació a tot l'alumnat del municipi. Enguany són els alumnes de 3r de totes les escoles els que, aprofitant les hores destinades a educació física, aprenen a nedar o milloren la tècnica en funció del seu nivell.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Inclou el curs de natació i el trasllat amb autocar de l'alumnat

L'activitat està organitzada per la Paeria de Cervera, amb la coordinació del CEM Cervera. Inclou el curs de natació i el trasllat amb autocar de l'alumnat cap als centres educatius. Es realitza per grups bombolla escolars i seguint tots els protocols i les normes de seguretat marcades. Segons la regidora d'Esports, Meritxell Ramon, «aquesta activitat és molt important per garantir que tots els infants de Cervera puguin aprendre a nedar». El municipi «disposa d'unes instal·lacions òptimes, la piscina coberta, i de monitors qualificats del CEM Cervera per dur a terme els cursets».


Comentaris

envia el comentari