Catalunya Diari

Torrefarrera acull una xerrada de l’exjugador de bàsquet Sergi Grimau

El 28 de març, dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Sergi Grimau
Sergi Grimau | LleidaDiari.cat

La Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera acollirà aquest dijous a les 19.30 hores la conferència 'Dejando huella', a càrrec de Sergi Grimau, exjugador de bàsquet professional. En l'actualitat Grimau és conferenciant, Speaker Motivacional, expert en lideratge i habilitats comunicatives. En el seu vessant social, és president de Special Olympics Catalunya.

Amb la xerrada motivacional 'Dejando huella', amb la qual fa un any que gira per tot el territori nacional, Sergi Grimau, carregarà el públic d'energia i els donarà dosis de realitat. Es tracta d'un viatge a l'interior per ser 100% naturals i descobrir el nostre «súper-jo». En paraules de Grimau: «La passió que hi posis en el que facis serà la intensitat de l'empremta que deixaràs». L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torrefarrera.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Altres xerrades motivacionals a Torrefarrera

El passat 28 de febrer a les 19.30 hores, la Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera va acollir la conferència 'La conquesta dels catorze. Tancant el cercle', a càrrec de Ferran Latorre, alpinista, fotògraf, càmera i periodista de viatges, és el primer català a escalar els catorze vuit mils del planeta. L'acte s'emmarcava dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torrefarrera.

Ferran Latorre (Barcelona, 1970), alpinista, fotògraf, càmera i periodista de viatges, va conquerir el seu primer vuit mil, l'Annapurna, el 1999, durant un rodatge amb el programa de TVE 'Al filo de lo imposible'. Amb l'ascensió a l'Everest el passat 27 de maig, va concloure el seu projecte d'escalar les catorze cimes de més de 8.000 metres, esdevenint així el primer català a aconseguir-ho.

D'altra banda, el passat 29 de novembre, la Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera va acollir la conferència Els cinc superpoders: com gestionar les emocions per conduir-nos a l'èxit, a càrrec de Jero García, excampió d'Espanya de boxa, kickboxing i full contact i coach del programa de televisió de Cuatro 'Hermano Mayor'.

Nascut i criat al Carabanchel de finals dels setanta, la història de Jero García és un exemple de superació personal. Havent nascut al costat d'un dels mercats de la droga més importants del moment, i després d'una adolescència més o menys rebel, Jero García va apostar per l'esport per fugir de les sortides que la delinqüència, l'alcohol i altres drogues podien oferir-li. 


Comentaris

envia el comentari