Catalunya Diari

Torrefarrera inaugura les XIV Sardanes a la Fresca, Volta Comarcal del Segrià

La ballada d'aquesta nit comptarà amb la música de la Cobla Lo Castell de Bellpuig

Cartell de les sardanes a la fresca
Cartell de les sardanes a la fresca | LleidaDiari.cat

La plaça l'Amistat de Torrefarrera acollirà aquest divendres a les 22.00 hores del vespre la inauguració de les XIV Sardanes a la Fresca, Volta Comarcal de Sardanes del Segrià. Aquest esdeveniment està organitzat pel Consell Comarcal del Segrià i, a banda, compta també amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) i els diferents ajuntaments de la comarca.

La ballada d'aquesta nit comptarà amb la música de la Cobla Lo Castell de Bellpuig. D'aquesta manera, Torrefarrera vol amenitzar les nits d'estiu i omplir-les, en aquest cas, de cultura, tradició, música i dansa. Totes les persones que vulguin gaudir de l'espectacle, tan veïns del poble com dels afores, podran fer-ho a partir de les 22.00 hores d'aquesta nit a la plaça de l'Amistat. 

Sens dubte, es tracta d'una activitat que, a més a més, d'oferir una oferta cultural de qualitat, permet fugir de la sufocant calor que viu la demarcació de Lleida des de l'inici de l'estiu. Si t'agraden les sardanes i la cultura popular no t'ho pensis dues vegades i gaudeix aquest vespre de les XIV edició de les Sardanes a la Fresca de Torrefarrera.

El cartell de les sardanes a la fresca
El cartell de les sardanes a la fresca | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari