Catalunya Diari

Torrefarrera manté l’Street Art Festival només amb artistes lleidatans

En acabar aquesta edició hi haurà un total de 3.914 metres pintats al municipi

Fotografia d’un mur pintat per Lily Brick
Torrefarrera manté l’Street Art Festival només amb artistes lleidatans | LleidaDiari.cat

Comença la 4a edició del Street Art Festival de Torrefarrera, que aquest any canviarà de format a conseqüència de la situació actual derivada de la Covid-19. Així doncs, en lloc de ser un concurs, els artistes que hi participen han estat convidats per l'ens municipal.

Hi participen cinc artistes de les comarques lleidatanes, que es desplaçaran des de casa seva només per pintar els murs, per tal d'evitar riscos de contagi.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Es pintaran 5 murs que ocupen un total de 744 metres

Els artistes són: Oriol Arumí (Lleida), Lily Brick (Puigverd), Sween Art (Ivars d'Urgell), Cristina Dejuan (Torrefarrera) i Lluckutter (Lleida). El festival es durà a terme durant 4 setmanes, per adaptar-se a les possibilitats dels artistes, i finalitzarà el 10 de setembre. Sí que es manté el premi del públic, que podrà votar telemàticament un cop acabada aquesta edició.

Enguany, es pintaran 5 murs, que ocupen un total de 744 metres, amb un pressupost de 14.000 €. Un cop acabada aquesta edició, en el conjunt dels 4 certàmens, el poble de Torrefarrera comptarà amb un total de 3.914 metres pintats, repartits en 40 murs.


Comentaris

envia el comentari