Catalunya Diari

Torrefarrera s’estrena a la Volta amb l’arribada d’una etapa

El municipi lleidatà veurà per primera vegada l’arribada dels ciclistes de la ronda catalana

Per primera vegada a la seva història, la Volta Ciclista a Catalunya finalitzarà una de les seves etapes al municipi lleidatà de Torrefarrera, gràcies a l’acord entre el Consistori de la localitat, la Diputació de Lleida i el comitè organitzador de la Volta Ciclista a Catalunya. La 98a edició de la cursa, que reunirà els millors equips i ciclistes del món, tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018. Torrefarrera gaudirà del millor ciclisme mundial en la propera edició de la Volta Ciclista a Catalunya, ja que serà l’escenari de l’arribada de la penúltima etapa de la 98a edició de la ronda catalana.

La meta de la sisena etapa s’ubicarà en el Parc Empresarial d’aquest municipi del Segrià, que d’aquesta manera s’estrena com a final d’etapa a la Volta Ciclista a Catalunya. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha manifestat que «gràcies a la projecció pública de la Volta, el nostre municipi, i en especial el Parc Empresarial, tindran una gran oportunitat per donar-se a conèixer». També ha destacat que «l’esdeveniment ciclista serà molt ben acollit per tots els veïns i veïnes, ja que a Torrefarrera gaudim d’un teixit d’entitats esportives molt dinàmic que s’implica i gaudeix de tots els esdeveniments esportius que s’organitzen a la localitat».

Per la seva banda, Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, s’ha felicitat per l’arribada d’un nou municipi a la centenària història de la cursa: «Sempre és una satisfacció que nous municipis descobreixin el millor ciclisme de la mà de la Volta, i volem agrair l’aposta de Torrefarrera i de la Diputació de Lleida pel ciclisme d’elit».

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya se celebrarà del 19 al 25 de març de 2018, amb sortida a Calella i arribada a Barcelona. Any rere any, la Volta, que forma part del calendari UCI WorldTour congrega, els millors ciclistes i equips del món.


Comentaris

envia el comentari