Catalunya Diari

Torrefarrera acull aquests dies l'Street Art Festival

Se celebrarà fins el proper 11 de setembre i ocuparà una superfície de 470 metres quadrats

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Torrefarrera viurà fins el proper de 11 de setembre el Street Art Festival, una iniciativa que es durà a terme en diferents indrets de la població. Es tracta de l'elaboració de creacions artístiques en parets i mitgeres del municipi de Torrefarrera on 9 artistes o col·lectius artístics escollits provinents de països com Holanda, França, Malàisia, Guatemala i Espanya (Barcelona, Múrcia i Huelva), oferiran una proposta original per potenciar l'art urbà com a mitjà d'integració social.

L'aposta per millorar l'entorn urbà i fomentar la cultura

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha volgut destacar l'aposta per millorar l'entorn urbà i fomentar la cultura que s'ha mantingut des de la primera edició, per la qual cosa des de l'organització es pretén que qüestions com la qualitat i la diversitat siguin la referència d'aquestes creacions artístiques. Per la seva banda, Rosa Expósito ha dit que està contenta per la varietat d'artistes i de propostes que es presenten en aquesta edició, i per l'adaptació de les obres a l'entorn.

En total es faran servir 470,20 metres quadrats de parets del municipi que s'ompliran de colors i expressions artístiques amb els objectius de millorar l'entorn urbà i fomentar la cultura. El Torrefarrera Street Art Festival atorga tres premis. Dos els lliurarà el mateix jurat del certament i un tercer sortirà a través de les votacions del públic a les xarxes socials.

El festival està organitzat per l'Ajuntament de Torrefarrera i El Drac Màgic Events, i compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i Montana Colors. En total, després de les tres primeres edicions, s'hauran pintat 3.170 metres quadrats de parets distribuïts per tot el municipi.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari