Catalunya Diari

Torres de Segre instal·la un circuit de cal·listènia i tres elements biosaludables a l'aire lliure

Els principals exercicis que es poden realitzar a l'espai estan degudament explicats en un cartell informatiu ubicat al costat de la mateixa estructura

L'Ajuntament de Torres de Segre, a través de la Regidoria d'Esports, ha impulsat la col·locació d'un nou equipament esportiu obert a tothom format per un circuit de cal·listènia i tres elements biosaludables.

Aquesta nova instal·lació se situa a l'àrea ludicoesportiva vora el riu Segre, al costat de les piscines i el camp de futbol municipals, i s'integra enmig d'un tram de Camí Verd natural.

Per una banda, s'ha instal·lat un circuit de cal·listènia format per una estructura metàl·lica amb múltiples opcions i on la gent pot entrenar diferents grups musculars. Els principals exercicis que es poden realitzar a l'espai estan degudament explicats en un cartell informatiu ubicat al costat de la mateixa estructura.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un circuit d'educació física a Torres de Segre
Torres de Segre instal·la un circuit de cal·listènia i tres elements biosaludables a l'aire lliure | LleidaDiari.cat

La cal·listènia és un mètode d'entrenament basat a exercitar el cos amb el propi pes

La cal·listènia és un mètode d'entrenament basat a exercitar el cos amb el propi pes de la persona. Aquesta pràctica consisteix en exercicis que no estan centrats en el sobreesforç i és ideal per a treballar tots els grups musculars en un mateix entrenament, millorant la força resistència i augmentant el metabolisme.

Per una altra banda, just tocant al circuit, també s'han instal·lat tres aparells biosaludables -cames, rem i marxa nòrdica- dirigits a una activitat física més a l'abast de tothom i que permeten un exercici més cardiovascular.

Aquest equipament esportiu complementa un espai concorregut habitualment pel veïnat a l'hora de practicar activitat física, sigui per passejar, córrer o anar en bicicleta, i partir d'ara ofereix una nova possibilitat per exercitar-se saludablement.

Apte per a qualsevol esportista

Joan Companys, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Torres de Segre, destaca que el nou equipament és apte per a qualsevol esportista i preveu organitzar una activitat guiada per a donar a conèixer les possibilitats del circuit i ensenyar a utilitzar-lo correctament.

Tanmateix, s'ha aprofitat aquesta actuació per ampliar la il·luminació de la zona i instal·lar quatre papereres fetes amb fusta reciclada.


Comentaris

envia el comentari