Catalunya Diari

Torres de Segre recupera les desinfeccions de la via pública amb tractor

L'Ajuntament de coordina aquesta acció i preveu dur-la a terme un parell de cops a la setmana

Imatge del tractor que desinfecta a Torres de Segre
Torres de Segre recupera les desinfeccions de la via pública amb tractor | LleidaDiari.cat

Torres de Segre ha recuperat les desinfeccions de la via pública per a evitar l'expansió de la Covid-19, coincidint amb el repunt de casos positius al Segrià i el posterior confinament perimetral de la comarca.

L'actuació amb tractor s'ha realitzat aquest dijous des de les 5:30 fins a les 8:30 del matí, ja que és una franja del dia en què hi ha escassa activitat als carrers i és quan es registren temperatures baixes, fet que afavoreix l'efecte de la mescla d'aigua, lleixiu i clor durant més temps a la superfície. La fumigació actua directament des del terra fins als dos metres d'alçada i permet actuar sobre elements exteriors de contacte freqüent com panys de porta, bancs o contenidors.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les Borges intensifica encara més les mesures de prevenció a seguir per a evitar possibles rebrots

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de les Borges Blanques s'ha reunit amb representants del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la capital garriguenca, aquest dilluns, 6 de juliol, amb l'objectiu de determinar les mesures de prevenció a seguir per tal d'evitar l'aparició de possibles rebrots de la pandèmia de la Covid-19 al municipi.

Així, en la reunió s'ha establert la necessitat de reforçar encara més la desinfecció de tots els parcs infantils i els espais públics de les Borges, així com la de les piscines municipals. Igualment, en el transcurs de la trobada s'ha decidit que la Policia Local passi a revisar i recordar la normativa a seguir pels bars, restaurants i establiments comercials, amb la intenció d'augmentar tot el possible el seu compliment.

Segueixen en contacte constant amb les autoritats sanitàries

Finalment, els participants en aquest Comitè d'Emergències convocat arran de l'augment de contagis a la comarca veïna del Segrià i el seu posterior confinament perimetral, han volgut recordar a la ciutadania borgenca l'obligatorietat de portar la mascareta a l'interior dels comerços, als espais públics tancats i a l'exterior, sempre que no es pugui garantir la distància interpersonal d'1,5 metres, així com la necessitat de mantenir una acurada i sovintejada higiene de mans, amb aigua i sabó i/o gel hidroalcohòlic.


Comentaris

envia el comentari