Catalunya Diari

Torrons i Mel Alemany, de nou l'empresa espanyola amb més productes premiats als 'Great Taste Awards'

La companyia familiar d'Os de Balaguer assoleix el seu rècord històric amb 11 estrelles en l'edició d'enguany

Imatge de Mels i Torrons Alemany
Torrons i Mel Alemany, de nou l'empresa de l'Estat espanyol amb més productes premiats | LleidaDiari.cat

L'empresa familiar d'Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat guardonada amb 11 estrelles als premis internacionals 'Great Taste Awards', fets públics ahir dilluns 21 de setembre a Londres, i considerats els Oscar de l'alimentació gourmet. Alemany es converteix en l'empresa productora amb més referències premiades de l'Estat espanyol (ja ho va ser el 2017 i el 2019 i el 2018 va quedar en segona posició) i ha rebut el reconeixement per set productes diferents.

La Mel de castanyer, amb tres estrelles, se situa dins del club exclusiu dels 205 productes de tot el món que han obtingut el màxim guardó que otorga del certamen, de les 12.777 referències que s'han avaluat. De fet, el jurat dels 'Great Taste Awards' els qualifica de "productes elaborats amb molta cura i que ofereixen una veritable qualitat i sabor".

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dues estrelles pel torró dur i el torró de crema torrada

També han estat reconeguts amb dues estrelles el torró dur i el torró de crema torrada. Han rebut una estrella la Mel de taronger, la Mel amb pistatxo torrat, la Mel amb nous del Prepirineu i un dels productes presentats l'últim any, L'OliMel. Precisament, la innovació de productes com l'OliMel ha estat molt valorada pel jurat d'aquest premi internacional.

Aquest guardó reconeix la qualitat de les tres mels de capçalera d'Alemany: la Mel de taronger, la Mel de romaní i la Mel de farigola, totes guardonades amb estrelles Great Taste. Torrons i Mel Alemany es converteix novament en l'empresa productora de l'Estat espanyol que acumula més guardons, tal com va passar els anys 2017 i 2019 (el 2018 va obtenir la segona posició). Així doncs, Alemany es manté de fa tres anys al podi d'aquests guardons internacionals.

 

Sobre els Great Taste Awards

Els Great Taste Awards se celebren des de fa 26 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dues o tres estrelles els productes alimentaris i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors, escriptors i periodistes) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació d'ingredients, la textura i l'olor, sense conèixer la marca o el 'packaging'. Tots els productes premiats s'etiqueten amb el segell d'excel·lència Great Taste, que té validesa per a tres anys i està reconegut mundialment.


Comentaris

envia el comentari