Catalunya Diari

Torrons i Mel Alemany promociona el Montsec amb l’art dels seus torrons, guardonats als premis Great Taste

L’empresa d’Os de Balaguer, la més premiada als 'Great Taste 2017', presenta la segona edició d’una sèrie limitada d’art i torró de col·lecció per aquest Nadal, inspirada en ‘Els sons del Montsec’

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Reivindicar el territori del Montsec com un valor intrínsec de l’empresa i promocionar-lo maridant els seus productes amb accions de dinamització cultural. Aquest és l’objectiu de Torrons i mel Alemany, que aquest dilluns ha presentat al Castell d’Os de Balaguer la segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, inspirada aquest any en 'els sons del Montsec', i il·lustrada per dos artistes del territori, Víctor Pedra i Josep Talamonte. La caixa està concebuda com un regal gourmet d’aquest Nadal.

  

Pedra i Talamonte, artistes que creen i resideixen als nuclis d’Alberola i Os de Balaguer, s’han inspirat en 'els sons del Montsec' per il·lustrar les caixes d’aquesta sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, de la qual se n’ha fet una tirada de només 2.000 unitats (1.000 de cada model). L’obra de Víctor Pedra porta per títol 'L’ametller del Montsec' i l’obra de Josep Talamonte es titula 'Xss' i es podran adquirir a la botiga de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer, al Monestir de les Avellanes i a establiments de la comarca i a Lleida, a la botiga Bo de Shalom. La caixa s’ha acabat de confeccionar a la fundació Ilersis Shalom i forma part del projecte ‘L’UNIVERS ALEMANY. Art, cultura, humanitat’, que aposta per l’arrelament al territori, l’impuls a la creativitat artística i la humanització dels processos de producció.


Comentaris

envia el comentari