Catalunya Diari

Un touroperador suec incorpora la Val d'Aran com a destí per esquiadors

L'escola lituana BAA, que ja ha començat la seva implantació, disposarà d'11 avionetes a l'aeroport lleidatà per formar pilots

Imatge general de l'avió organitzat pel touroperador Quality Travel
Imatge general de l'avió organitzat pel touroperador Quality Travel | LleidaDiari.cat

El touroperador Quality Travel ha incorporat enguany la Val d'Aran com a destinació per a esquiadors, a més d'Andorra, en els paquets turístics que comercialitza amb vols a l'Aeroport de Lleida-Alguaire procedents de diferents ciutats de Suècia. Aquesta és una de les novetats de la nova temporada d'hivern de l'aeroport lleidatà, conjuntament amb els vols de baix cost que oferirà l'aerolínia britànica Jet2 entre Lleida-Alguaire i Londres, els diumenges entre el 16 de desembre i principis d'abril. D'altra banda, l'escola de formació de pilots lituana BBA ha començat aquest octubre la seva implantació a Lleida-Alguaire, amb l'arribada de 35 alumnes d'altres països i deu professors. La firma, pertanyent al grup Avia Solutions, començarà a formar pilots a l'aeroport lleidatà amb 6 avionetes però preveu arribar pròximament a tenir-ne un total d'11.

L'Aeroport de Lleida-Alguaire, gestionat per Aeroports de Catalunya, ja prepara aquesta temporada d'hivern en la qual seguiran operant els mateixos touroperadors de l'any passat, segons s'ha informat després de la Taula estratègica per a l'impuls de l'aeroport lleidatà. Així, el britànic Neilson continuarà oferint paquets turístics per esquiar a Andorra amb vols procedents de Manchester, Londres Gatwick i Londres Stansted. Una de les novetats serà els bitllets de baix cost que, per primera vegada, comercialitza l'aerolínia Jet2 per transportar passatgers entre Lleida-Alguaire i Londres, i viceversa. La companyia ha posat a la venda algunes de les places dels mateixos vols xàrters que li contracta Neilson –els quals opera Jet2- per venir a l'aeroport lleidatà, però en el cas de Jet2 no serà necessari contractar un paquet turístic, a diferència del producte que ofereix el tourperador britànic.

Un avió de la companyia britànica Jet2.com
Un avió de la companyia britànica Jet2.com | LleidaDiari.cat

 

Els vols, que permetran poder viatjar fins a la capital britànica des de Lleida-Alguaire, s'oferiran en diumenge, entre el 16 de desembre i principis d'abril, segons ha explicat el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín. Per la seva banda, Quality Travel mantindrà els vols xàrters per a esquiadors procedents de diferents ciutats de Suècia. Però la novetat és que, a més d'Andorra, el touroperador suec comercialitza enguany la Val d'Aran com a destinació d'esquí en els seus paquets turístics, per potenciar també el Pirineu de Lleida entre la seva oferta. Després de la bona acollida dels vols de principis d'aquest any, l'Aeroport de Lleida-Alguaire tornarà a acollir vols de l'Imserso a Maó, en aquest cas entre octubre i novembre. Així mateix, Air Nostrum manté els vols regulars a Mallorca que ofereix tot l'any, els divendres i diumenges.


Comentaris

envia el comentari